Vinn deltakelse og oppfølging til Oppegårdmila

Vi gjentar suksessen fra i fjor og legger en deltakerbillett på toppen! Bli med på vår konkurranse og få gratis PT-timer, løpetimer, treningsprogram og deltakerbillett til verdi av over 10 000 kroner til Oppegårdmila 2017!

HVA FÅR DU?

  1. Screening/samtale
  2. Treningsprogram for styrke og løp satt opp av PT og fysioterapeut
  3. Trening med PT inntil 5 ganger
  4. Inntil 4 løpeøkter med fysioterapeut på mølle/utendørs
  5. Behandling ved behov

HVA SIER FJORÅRETS HELDIGE VINNER?

«Jeg har aldri vært en løper, eller i særlig god form. Det var derfor med skrekkblandet fryd at jeg mottok premien fra Impuls Helse, men det viste seg at det var ingenting å være redd for. Gjennom opplegget deres før Oppegårdsmila lærte jeg massevis når det gjelder løpeteknikk, men også hvordan legge opp treningsøktene med tanke på variasjon, intervaller, lav og høy intensitet. Når ikke alle øktene handlet om «å løpe til du dør» kom mestringsfølelsen – og plutselig var jeg en sånn som bare tok på joggesko for å løpe en tur. Mitt beste treningsminne er fortsatt den siste økta med Espen før Oppegårdmila, en tidlig morgenøkt med intervaller der kroppen kjentes bra, beina var lette og jeg kunne løpt en time til. En skikkelig god følelse der jeg kjente at treningen som var lagt ned ukene før virkelig hadde fungert og at jeg var klar! 

For meg ble oppkjøringa før løpet en skikkelig inspirerende periode og jeg anbefaler alle som har lyst til å løpe bedre, raskere eller bare mer lystbetont å delta i konkurransen.»

-Ida Ekroll-

HVORDAN VINNER DU?

  1. Lik siden vår på facebook
  2. Legg igjen en kommentar hvor du kort beskriver hvorfor du ønsker denne muligheten

 

VINNEREN TREKKES mandag 10. april

MARKEDSFØRING

Konkurransen og oppfølgingen vil bli markedsført i ulike medier gjennom hele forløpet.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Skroll til toppen