Vi søker nye terapeuter!

Vi er glade for å meddele at vi søker etter nye dyktige terapeuter. Les utlysningsteksten og se om dette er noe for deg eller noen du kjenner!

Hvem er vi
Impuls Helse er en klinikk på Kolbotn som i dag tilbyr fysioterapi, naprapati og trening. Våre terapeuter har bakgrunn i idrettsmedisin og behandling av plager i muskel- og skjelettapparatet både hos privatpersoner og bedrifter fra flere store tverrfaglige klinikker. Impuls Helse skal være det naturlige valget for folk som bor og jobber på Kolbotn og i omegn.

Hvorfor søker vi deg
Vi er en klinikk i vekst med mange spennende prosjekter på gang. Våre visjoner gjør at vi trenger deg med på laget. Vi har behov for målrettede, engasjerte og oppsøkende terapeuter for å ta klinikken videre. Vi ønsker et sterkere tverrfaglig team og terapeuter som kan bidra til at vi når ut til flere. Vi skal gi pasientene den beste hjelpen de kan få og ditt bidrag blir viktig.

Hvem ser vi etter
Vi ser etter faglig sterke terapeuter som har engasjement, en genuin interesse i pasientene sine og som aktivt tar del i utviklingen av klinikken. Du er initiativrik, oppsøkende og positiv. Du er fysioterapeut, manuellterapeut, osteopat, naprapat eller kiropraktor. Personlig egnethet er viktigere enn hvilken av disse fagretningene du tilhører. Har du lokal tilknytning eller kundemasse er dette en fordel, og du har også evnen til å skape din egen kundemasse. Enkelte dager vil du jobbe fra morgenen av og andre dager utover kvelden slik at vi får hjulpet de som ikke har mulighet til å komme i sin egen arbeidstid.

Hvorfor skal du søke
Vi tilbyr et hyggelig miljø med terapeuter som ønsker å utvikle seg selv, klinikken og oppleve resultater sammen med både kollegaer og pasienter. Vi har prosjekter og planer for fremtiden vi gjerne vil dele med flere, og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og muligheter på veien. Vi ønsker at du skal realisere deg selv som terapeut hos oss.

Når starter du
Vi ser for oss tiltredelse så fort vi har funnet riktig terapeut

Hvordan søker du
Send oss CV og søknad på mail så fort som mulig og fortell oss hvorfor du er den rette for vårt team.

post@impulshelse.no

Gleder oss til å høre fra deg!

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Skroll til toppen