Du vil få en viktig rolle i vår vekst

Bli med på reisen! Impuls Helse søker etter deg som er kiropraktor eller manuellterapeut og som har et moderne syn på håndteringen av muskel- og leddplager. Vi har en visjon om å bli bransjeledende på ivaretakelse av pasienter og vi trenger deg til å hjelpe oss å realisere dette. Vi bygger for fremtiden, og vi vil ha deg med på laget.

 

Vi ser etter primærkontakter som kan gi oss et løft, tilføre ny kunnskap til teamet og være med på å holde oss moderne og relevant. Du vil være med på å forme vår praksis og hjelpe oss med våre mål for fremtiden både via tradisjonell praksis, men også i vårt arbeid med å sette nye rammer for hvordan vi ivaretar mennesker som ønsker bedre helse, økt funksjon eller mindre smerter.

 

Våre verdier – utvikling, samhold og glede – er nerven i klinikken vår. De speiler miljøet vi har internt, og den respektfulle og engasjerende interaksjonen vi har med pasientene våre.

 

Vi er en klinikk i vekst og har flere planer om ekspansjon i de kommende årene for å legge til rette for å skape det vi har satt oss som mål. Du vil derfor komme til en klinikk som utvikler lokaler til å omfavne alle aspektene fra første møte, til behandling, trening og ivaretakelse i etterkant av et behandlingsforløp for de som ønsker videre støtte.  

 

Å jobbe hos oss betyr å:

  • Være en del av et engasjert team som støtter både hverandre og pasientene våre
  • Ta del i et arbeidsmiljø hvor samhold, glede og lidenskap for å forbedre livskvalitet er drivkraften
  • Få muligheten til å vokse både faglig og personlig gjennom utviklingssamtaler, faglunsjer og intern sparring
  • Oppleve en kultur der hver enkelt terapeut blir sett, hørt og verdsatt
  • Delta i morsomme og hyggelige sosiale sammenkomster minst to ganger per halvår
  • ha gode betingelser med belønning for jevn og god jobbing

Vi ser etter deg som:

  • Er manuellterapeut eller kiropraktor
  • Deler vårt engasjement for å skape varige endringer i pasienters liv
  • Jobber effektivt og strukturert. Vi krever ikke lange dager, men at du bruker tiden din godt og vet hva som skal til for å lykkes

 

Er du klar for å bli med på vår reise, skape suksesshistorier og være del av et team med ulike kvaliteter, men med felles visjoner og mål?

Vi er spente på å høre hvordan vi kan passe sammen med deg. Send søknaden din, som sier noe om hvem du er og hvor du vil, til espen@impulshelse.no. Hvis du lurer på noe, kan du ringe daglig leder Espen Holm-Engelstad på 920 21 901

 

Oppstart: etter avtale
Arbeidssted: Kolbotn, Ski eller eventuelt begge lokasjoner

DSCF7471
trening6
behandlingq
Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Skroll til toppen