Ultralyddiagnostikk

ULTRALYDDIAGNOSTIKK AV MUSKEL- OG SKJELETTSKADER
 
Ultralyd benyttes hovedsakelig for å undersøke muskulatur, sener, leddbånd, bindevev og slimposer. Riktig diagnose gir rask og riktigere behandling.
 
Ved å benytte ultralyd som et supplement til klinisk undersøkelse kan terapeuten få et bedre bilde på skader i muskler, sener og ledd. Basert på eventuelle funn kan behandleren bekrefte eller avkrefte mistanke til diagnose, og på denne måten igangsette riktig behandling tidlig.
 
Fordelen med undersøkelse med ultralyd er at det sammenliknet med MR og CT er en rimeligere undersøkelsesmetode med kortere ventetid.
 
Fordelen er også at man kan få en mer dynamisk undersøkelse (kan bevege området), samt at det er enklere å kunne re-teste med ultralyd gjennom et behandlingsforløp for å se progresjon og resultater.
 
Via ultralyd kan man også få et visst inntrykk av enkelte skader i ulike ledd.
 
Undersøkelsen er et supplement til vanlig undersøkelsen og det blir satt av 45 minutter. Her går dere igjennom sykehistorie, vanlige tester/undersøkelse og deretter en ultralydundersøkelse.
 

Det sendes også epikrise til fastlegen når dette er nødvendig eller ønskelig fra pasienten, noe som er inkludert i prisen.

 

Pris 1250 kr

 
MER INFORMASJON:
Det er naprapat Glenn Halvorsen som utfører dette tilbudet hos oss, og samarbeider med alle kollegaer på huset, samt annet helsepersonell i regionen. Han er i et utdanningsforløp som består av flere kurs og eksamener. Første kursrekken består av 3 Basic kurs som dekker kne/fot/ankel, skulder/albue/håndledd og hofte/lysk/rygg. Per i dag er Glenn ferdig med Basic og skal videre inn  på Advanced kurs. 
Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Skroll til toppen