Gruppetimer

Her har du muligheten til å få tett oppfølging, kontinuitet og inspirasjon av andre i samme situasjon. Timen gir deg med smerter eller plager i skuldre og rygg en unik mulighet til et billig rehabiliteringsforløp.

«Anbefaler Yoga hos Dorota, en inspirerende instruktør med et humør og kunnskap om kroppen som er unik!Variasjon i øvelser og kyndig veiledning som gjør at jeg utvikler meg hele tiden. Min rygg er mye bedre fordi jeg deltar på Yoga.Hun har et blikk for kroppen og veileder utfra mine plager.Anbefales på det varmeste!»- Kvinne 47

En svært populær time, med en annerkjent instruktør for Mor og Barn på Kolbotn. På denne timen får du god kunnskap om trening etter fødsel, du får inspirasjon, gleden av å trene sammen med andre og barnet ditt og du blir trygg på å trene videre i etterkant av kurset.


På Nygård, rett utenfor Ski, har vår dyktige naprapat Kine små grupper med Mor og Barn. Få god kunnskap om kroppen og trening etter fødselen, og opplev gleden av å trene med barnet ditt og en god venninne eller kollega.

Dette er en yogatime for deg som har litt erfaring med Yoga fra før, eller som har gjennomført vårt nybegynnerkurs og ønsker å gå et steg videre.

Dorota er en erfaren instruktør som ser alle og gjør timene til noe ekstra!

Mer info og påmelding: dorota@impulshelse.no

En time fylt av treningsglede, samhold og effektiv trening. Her får du en herlig miks av styrke, balanse og kondisjon. Timene tilpasses etter gruppa, og absolutt alle nivå kan komme på denne timen.

Velkommen til en vitamininnsprøyting med Dorota!


 

Skap din egen drømmetime, sammen de beste vennene dine! Våre personlige trenere legger opp timene slik at de blir effektive og motiverende, men på bakgrunn av deres premisser!

Disse timene er veldig populære!

Om du er én som vil at timen skal være motiverende og fulle av trøkk – da trenger du ikke tenke på noe annet enn denne timen. Det er akkurat det denne er. Intruktøren vår Dorota er et fyrverkeri, men hun ser allikevel deg for den du er og ditt nivå – så treningen blir svært effektiv!

Bli med fysioterapeut Karin på styrketrening for damer! Veldig populær treningsgruppe som virkelig gir deg motivasjon, innlæring av øvelser og samhold med de andre deltakerne

En nyttig time for deg som har behov for oppfølging av trening for hofter og/eller knær. Du trener i små grupper med kyndig veiledning, og tilpasning etter dine behov.

Påmelding: kine@impulshelse.no

Har du utfordringer med balanse og styrke i hverdagen så er dette gruppa for deg! Her får du kyndig hjelp til å bedre funksjonen slik at hverdagslige aktiviteter går lettere

Påmelding:
dorota@impulshelse.no

Dette er en time hvor trening med egen kroppsvekt er i fokus. Lær å bruke kroppen til å bli sterk og smidig!

 
 
Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Skroll til toppen