fbpx

Trening

Velkommen til trening på IMPULS HELSE!

Vi har et nytt og moderne treningsstudio som er bygget med tanke på både helse og prestasjon. Her er det muligheter for medlemmer, lag, PT-kunder og pasienter til å oppnå det de ønsker med treningen sin. Vi har utstyr av meget god kvalitet, uansett om du skal trene for å få bedre kondisjon, få bedre helse eller prestere innen din idrett. Her er det unike muligheter, uansett utgangspunkt og mål.

Medlemskap

Vi tilbyr et begrenset antall medlemskap i vårt treningsstudio. Vi har ingen bindingstid, kun 1 måneds oppsigelsestid. 

PT-timer

Vi har svært dyktige personlige trenere som kan hjelpe deg med treningen. Du kan lese mer om personlig trening her.

Kurs og gruppetimer

På Impuls Helse tilbyr vi forskjellige kurs, PT-grupper og små gruppetimer. Hvilke kurs og grupper som tilbys vil variere, men du kan alltid se oppdatert informasjon her: Gruppetimer Alle er velkomne på våre kurs og grupper, det er ingen krav om medlemskap hos oss.

Vi holder også kurs, foredrag og små seminarer om diverse tema på forespørsel. Ta kontakt med oss for nærmere avtale.

Lag og grupper

Idrettslag og andre grupper/foreninger kan trene hos oss på gitte tidspunkter. Dette vil ledes av en terapeut eller personlig trener. For idrettslag vil dette gjerne være skadeforebyggende trening, basistrening eller spesifikk prestasjonstrening. For andre grupper tilrettelegger vi etter ønsker og behov. Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi et opplegg sammen.

Rehabilitering

Våre terapeuter har bred erfaring innen rehabilitering og vårt treningsstudio er spesialtilpasset for å kunne følge opp pasienter som skal trene seg opp etter skader og operasjoner. Her kan du føle deg trygg på at du får gjort det du skal og med kyndig hjelp på veien. Les mer om rehabilitering her!

 

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Scroll to Top