12 ukers online trening

Vil du en gang for alle ta tak i treningen din, bli sterkere og få mer definerte muskler? Da er STERKE KVINNER noe for deg! Dette kurset er over 12 uker hvor du får et nøye utarbeidet treningsprogram med fokus på å trene styrke for hele kroppen 2 dager i uken. Du blir en del av et community med andre damer som ønsker akkurat det samma – FÅ RESULTATER for den insatsen du legger ned. I en felles chat har du alltid meg i ryggen, klar for å svare spørsmål eller gi deg den der ekstra puschen du trenger når ”livet skjer”, jeg er der for deg!

Hva får jeg når jeg blir med?

Treningsprogram:

Et nøye utarbeidet treningsprogram for at du skal nå dine mål om en sterkere kropp! Det er satt opp 2 økter i uken, hvor du trener på ditt nivå. Det blir lagt fokus på å finne riktig intensitet, ha kontinuelig progresjon og nok treningsvolym for at du skal få gode resultater.

 

App:

Du får tilgang til en app hvor alt skjer. Her kan du loggføretreningen, se videor av øvelser og lære mer om begrepper som bla intensitet, belastning og volume og hvorfor dette er viktig når det gjelder styrketrening.

 

Community:

Du blir en del av en gjeng damer som alle sammen ønsker det samme – bli sterkere! Her inne er det fokus på å lage god stemning. Få og gi motivasjonsboost! Støtte og heie på hverendre får å klare å gi det der lille ekstra

 

Oppfølging:

Du står ikke alene i dette! Jeg er med deg på din reise i appen. Du får tillgang på en felleschat hvor jeg er klar for å svare på dine spørsmål eller om du bare trenger en ekstra motiverende pusch!

 
Om meg:

 

Min bakgrunn:

Jeg er utdannet fysioterapeut med videreutdanning innen kvinnehelse. Jeg er i tillegg utdannet personlig trener. Har jobbet med trening i mange år og har idag flere forskjellige treningsgrupper, alt fra lavterskeltrening, rehabiliteringsgrupper og rene styrketreningsgrupper. Jeg har også treningsklienter som jeg følger opp hver uke.

Med mine utdannelser i ryggen har jeg en god forståelse for kroppen og dens funksjon. Jeg sitter igjen med både teoretisk kunskap om trening og erfaring fra mange forskjellige typer mennsker med forskjellige treningsmål.

 

Hvorfor Sterke kvinner?

Jeg brinner og motiveres av å se mennsker  oppleve mestring, få til gode treningsvaner over tid og ikke minst få oppleve følelsen av å få en sterk og fungerende kropp som gjør at livet generellt oppleves enklere.

Jeg er mor til tre barn og vet hvordan man i småbarns årene ofte havner i en situasjon hvor man ser seg nødt til å nedprioritere seg selv. Jeg skjønner det, men jeg ønsker å gjøre det enklere for deg at klare å prioritere deg selv i en hektisk hverdag. Derfor har jeg startet sterke kvinner. Jeg ønsker å gjøre det enda enklere for deg at få til treningen, bli sterkere, få mer energi, sove bedre og helt enkelt ha det bedre med deg selv! Så lenge du møter opp på trening, så skal vi klare dette – sammen!

Ofte stilte spørsmål:

Hvem er dette for?

Treningsprogramet er for deg som ønsker å bli sterkere og få mer definerte muskler. For deg som ønsker å en gang for alle få merkbare resultater for den insatsen du legger ned!


Må jeg ha trent før?

Det kan være en fordel om du har trent på treningssenter tidligere. Men du får tilgang på videoer og forklaring på øvelsene du skal gjennomføre.

 

Trenger jeg treningsutstyr?

Du trenger ha tilgang på et treningssenter for å kunne gjennomføre treningsprogrammet.

 

Er det bindningstid?

Du har en bindningstid på 3 måneder. Deretter er det løpende abonnement med 1 måneders oppsigelse.

 

Er programmet tilpasset meg?

Treningsprogrammet er satt opp med 2 helkroppsøkter. Ønsker du mer spesefikt treningsprogram anbefaller jeg online coaching. Ta kontakt for mer informasjon om denne tjenesten.

 

Hva koster det?

499 kr/mnd

Oppstart mandag 26.8

Påmelding: karin@impulshelse.no

Foto: Ida Svensson Danås
Foto: Ida Svensson Danås
Foto: Ida Svensson Danås
Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Skroll til toppen