fbpx

Trykkbølge

Trykkbølgebehandling kan være en effektiv behandlingsmetode for langvarige senelidelser og fungerer ved å sende trykkbølger inn i det skadede vevet. Dette gjøres via en applikator som lager mekaniske trykkbølger som brer seg innover i vevet.

Trykkbølgene setter i gang flere fysiologiske responser som kan resultere i smertelindring. Studier har vist at det ved langvarige senelidelser er det et økt antall frie nervetråder som reagerer på trykk og belastning og som gir smerter ved belastning og aktivitet. Trykkbølgebehandling reduserer antall frie nervetråder og dermed smerte ved belastning.

Hvem har behov for trykkbølgebehandling?

Trykkbølgebehandling er for deg som har slitt med senetilstander over tid. Dersom du har prøvd annen behandling, spesielt tilpassede styrkeøvelser og belastningsjustering av smertegivende aktiviteter, uten tilfredsstillende resultater er trykkbølge noe du kan vurdere. Ta kontakt med oss dersom du er usikker på om trykkbølge er riktig for deg.

Hvordan gjennomføres trykkbølgebehandlingen?

Trykkbølgebehandlingen gjennomføres som regel 3-5 ganger, men det er alltid en fortløpende vurdering. Har man ikke fått fremgangen man ønsker etter 2-3 ganger så vil man avslutte behandlingen. Vi vil alltid kombinere trykkbølgebehandlingen med annen behandling og andre tiltak.

Utvalg diagnoser som responderer godt på trykkbølgebehandling:

musearm/tennisalbue
golfalbue
kalkskulder
hælspore
runners knee
jumpers knee
achillessmerter

.

SAMSUNG CSC
Vi bruker MASTERPULS® 100 ULTRA – en ny standard innen radierende trykkbølgebehandling

2 hendelser på “Trykkbølge”

  1. Tilbakeping: Smerter i akillessenen | Impuls Helse

  2. Tilbakeping: Plantar Fascitt | Impuls Helse

Stengt for kommentarer.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Scroll to Top