Fysioterapi, naprapati og osteopati

Hos oss finner du behandlere med forskjellig bakgrunn og profesjon. Mange lurer på hva forskjellen er mellom fysioterapi, naprapati og osteopati. På Impuls Helse jobber vi med samme grunnfilosofi. Det handler om å møte deg på en god måte og lytte til deg. I konsultasjonen benytter vi vår felles dokumenterte kunnskap til å kommunisere med deg, undersøke deg og sette opp tiltak. Videre handler det om å gjøre dette enkelt for deg, motiverende og effektivt. Denne oppfølgingen er vår styrke.

Grunnutdannelsene har sitt opphav i ulike filosofier historisk, men har over årene samlet seg over samme kunnskapsgrunnlag. Det er derfor terapeuten i seg selv som utgjør den største forskjellen fra en annen terapeut. Vi er ulike personer og har ulike erfaringer og interesseområder. Lurer du på hvilken terapeut som er riktig for deg før du bestiller time, så er det bare å kontakte oss.

Et vanlig spørsmål handler om behandlingsformen manipulasjon. Hos oss er det naprapatene og osteopatene som utfører dette, mens det er fysioterapeutene som tar seg av et bredest utvalg av opererte. Igjen, spør om du lurer på noe da de fleste behandlerne har erfaring med de fleste tilstander. 

Hos våre behandlere får du hjelp med akutte plager, langvarige plager og forebygging av plager. I tillegg hjelper vi deg trygt i gang med trening. Vi er tilgjengelige på klinikken og ute hos deg eller din bedrift. 

Ulike tilstander krever ulike forløp, og for langvarige plager kan det være behov for mer kunnskapsformidling, holde tiltak over tid og justere etterhvert som ting bedrer seg. Vi vil alltid gi våre råd om hva du behøver for å bli bedre både på kort og lengre sikt. 

Velkommen til behandling hos oss. 

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Skroll til toppen