Våre tilbud

Fysioterapi, naprapati, osteopati

Vårt team har bred kunnskap og erfaring i behandlingen og håndteringen av de fleste plager i muskler og ledd. Samtidig har vi et stort fokus på å se deg som har disse plagene, fordi bedringen ofte ligger i individuelle aspekter. 

Din behandling vil derfor ikke se lik ut som det andre får. Dette gir større sjanse for et godt resultat, både fordi tiltakene treffer deg bedre, men også fordi tiltakene for deg skal være motiverende, gjennomførbare og legge et grunnlag for at du skal kunne opprettholde gode valg og legge til rette for god helse og mindre plager i fremtiden.

Bestill time på nett eller kontakt oss om du lurer på hvilken behandler du skal benytte.

Har du helseforsikring bestiller du time som vanlig så fort du har fått behandlingsbekreftelse fra ditt forsikringsselskap

Fra 670 kr

Ultralyddiagnostikk

Ultralyd benyttes hovedsakelig for å undersøke muskulatur, sener, leddbånd, bindevev og slimposer. Riktig diagnose gir rask og riktigere behandling.
 
Ved å benytte ultralyd som et supplement til klinisk undersøkelse kan terapeuten få et bedre bilde på skader i muskler, sener og ledd. Basert på eventuelle funn kan behandleren bekrefte eller avkrefte mistanke til diagnose, og på denne måten igangsette riktig behandling tidlig.
 
Fordelen med undersøkelse med ultralyd er at det sammenliknet med MR og CT er en rimeligere undersøkelsesmetode med kortere ventetid.

Utføres av naprapat Glenn Halvorsen

1250 kr

Kvinnehelse

Fysioterapeut Karin går på en rekke kurs og utdanninger og tilbyr kunnskapsbasert og trygg undersøkelse, behandling og oppfølging på begge våre klinikker. 

Hun tilbyr undersøkelse av bekkenbunn etter fødsel. Dette er nyttig for å få sjekket «knipet» og for deg som føler at du ikke får til å trene opp dette. 

Du får mulighet til å få hjelp om du opplever symptomer som nedpress, lekkasje, at det gnager i skjeden eller at det er vanskelig å tømme blær eller tarm. 

Fra 630 kr

Impuls Til Deg - hjemmebehandling

Vi har gleden av å tilby hjelp hjem til deg, og ønsker å bidra til at du får helsegevinster selv om dette utføres hjemme.

Vårt mål er alltid å se muligheter, og tilpasse og skape tilbud som hjelper mennesker til bedre helse. Det kan vi få til sammen med deg, akkurat der du er.

Vi hjelper alt fra eldre som ønsker å bli sterkere og få bedre balanse, til mennesker som ønsker å spare tid. Vi har opplevd solskinnshistorier med personer som har klart å gå på butikken igjen, løfte barnebarna eller være med på aktiviteter med andre pensjonister. Vi er ydmyke over å få være med på disse øyeblikkene!

Tilbudet heter IMPULS TIL DEG! Kontakt oss på mail eller telefon, så avtaler vi nærmere.

Pakkepriser og enkelttimer

Impuls Langvarige Plager

Har du gjentakende eller langvarige plager som hindrer deg?

For deg har vi egne forløp som ivaretar de viktige stegene mot bedring.

Målet er at du opplever bedring og utvikler selvstendighet til å opprettholde ønsket funksjon. Dette via gradvis eksponering, kunnskap og trygghet, og tiltak som hjelper kroppen å endre uhensiktsmessige mønstre som opprettholder plagene.

Du har sikkert opplevd at plager kan gå utover ønskede aktiviteter og livskvalitet. Nøkkelen for å ta tilbake dette er ofte gode individuelle tiltak, kontinuitet i endringer og nødvendige justeringer underveis.

Vi er med deg på veien, helt til du selv er sikker på at du kan gå videre uten oss.

Pakkepris eller individuelle timer

Personlig trening

Våre personlige trenere hjelper deg med en rekke formål rundt trening

 

  • bedre helse
  • bedre fysisk form
  • spesifikke treningsmål
  • teknikk
  • vektnedgang
Du får en hyggelig velkomstsamtale der dere sammen prater rundt dine ønsker og skisserer et opplegg for deg. Deretter får du god oppfølging, med muligheter for å følges opp digitalt på treningen mellom økter.

10 klipp 8750 kroner

Gruppetimer

Vi tilbyr ulike gruppe og starter nye type grupper ut ifra behov og forespørsler. Hos oss kan du trene i alt fra rehabgrupper, til styrkegrupper og folkehelsegrupper. 

Gruppene våre er sosiale samlingspunkter der du møter folk med samme ønske og formål som deg. Dette gjør det lett og komme på trening og opprettholde aktiviteten.

Pris - varierer

Laktatprofil

Vi har gleden av å kunne tilby laktattest på klinikken.  Driver du aktivt med løping, sykling, roing eller annen utholdenhetsaktivitet, er dette en test for deg. Det er fysioterapeut og PT André R. Aanonsen som utfører testene hos oss.

Med en laktatprofil blir det lettere å legge opp treningen riktigere og oppleve god fremgang. 

Ved interesse, kontakt André: andre@impulshelse.no 

Pris 800 kr

Artroseskole

Marius er AktivA-terapeut og holder artroseskoler både på Ski og Kolbotn. Dette har vært veldig populære sesjoner med kunnskapsformidling og gode tips å ta med seg hjem for deg med artrose. 

Som deltaker på disse kursene får du gode priser på oppfølging hos Marius i etterkant. 

Artroseskolene settes opp fortløpende, ta gjerne kontakt med Marius på marius@impulshelse.no ved interesse. 

Pris 250 kr

Opptur

Opptur er et fantastisk konsept vi utfører på Kolbotn og i Ski, og er for deg som er lite aktiv eller inaktiv. Med inspirerende trenere, faste avtaler og utrolig god stemning blant deltakerne får du her en inspirerende inngang til å bli mer aktiv.

Du får:

  • Helsesjekk

  • Inspirerende foredrag

  • 20 treninger over 10 uker bestående av gange i motbakke og styrketrening med strikk og egen kroppsvekt ute

  • samhold og glede mens du blir svett på ryggen

Les mer i lenken under eller send mail til Karin som er ansvarlig for dette tilbudet hos oss

karin@impulshelse.no

Impuls Livsstil - Livsstilsendring

Vår helse- og treningsfysiolog og livsstilscoach Kristin Granum Rosebø jobber tett sammen med deg for å skape varige endringer i din livsstil. 

Hun har lang erfaring og solid utdanning, og sammen bruker dere dine ressurser til å legge til rette for og gjennomføre nødvendige endringer.

Book gratis samtale for å se hva hun kan hjelpe deg med!

Pakkepriser

Vår reise

Siden 2014 har vi utført helsetjenester i vårt nærmiljø. På den tiden har vi blitt kjent for å være gode på ivaretakelse, se hver enkelt person og sammen skape tiltak som bygger under kroppens ressurser.

 

Kroppen vår er et økosystem. Små lystbetonte endringer gir grobunn for at flere systemer i kroppen blomstrer og igjen påvirker andre systemer. Å bli bedre av plager eller oppnå ønsket funksjon kan være en vei eller reise som passer inn i ditt liv, som er givende og til og med gir glede. Ikke minst resultater!

Levert helsetjenester i 9 år

5 stjerner på Google

Selvforsterkende tiltak

Fokus på kontinuitet

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Skroll til toppen