Personvernerklæring

Personvernerklæring for Impuls Helse

For oss på Impuls Helse er det viktig at dine persondata er sikre og at de ikke brukes til annet enn det de er ment for. Noen av dataene vi samler krever ikke et skriftlig samtykke, som når vi fyller ut din journal og personalia i forbindelse med en behandlingssituasjon, mens andre krever skriftlig samtykke, som når du melder deg på vårt nyhetsbrev. Uansett, så har du din fulle rett til å trekke tilbake ditt samtykke og endre eller fjerne dine opplysninger når du vil.

Behandling:

Dine opplysninger gitt i behandlingssituasjonen lagres i vårt journalsystem HANO. Her er de sikret via vår databehandleravtale og ved at alle som jobber på Impuls Helse har rutiner på å logge seg ut når de forlater enheten som er åpen og har gode passordrutiner på sine enheter dersom de skulle komme på avveie. Dette er rutiner vi har gjennomgang på og som du finner i vår persondata-mappe. Alle våre behandlere/konsulenter har tilgang til disse opplysningene, men skal kun benyttes når det er et behov for det i behandlingsøyemed, og kun innad på klinikken med mindre annet er samtykket med deg som pasient.

Dine personalia vil også kunne finnes i vårt økonomisystem, Tripletex, dersom du faktureres for tjenesten du benytter. Du vil alltid ha mulighet for å benytte kontant, kort eller VIPPS.

Ved avvik vil dette føres inn i vårt avviksskjema.

Trening:

Ved trening på Impuls Helse vil dine data også samles inn til HANO. I og med at vi tilrettelegger trening etter deg, dine ønsker og helse, så vil det også være en mulighet for at noe dokumenteres i HANO. Samme rutiner gjelder for treningskunder, som ved behandling.  

Dine personalia vil også kunne finnes i vårt økonomisystem, Tripletex, dersom du faktureres for tjenesten du benytter. Du vil alltid ha mulighet for å benytte kontant, kort eller VIPPS.

Ved avvik vil dette føres inn i vårt avviksskjema.

Reklame:

Den eneste reklamen vi retter mot enkeltpersoner i dag er via vårt nyhetsbrev på mail eller messenger, og alle som mottar denne reklamen skal samtykke til dette. Dette samtykket kan du trekke tilbake når som helst, enten ved å kontakte oss eller følge linken nederst i hvert nyhetsbrev eller skrive «STOP» i messenger for nyhetene der.

Vårt nyhetsbrev sendes ut via Mailchimp.

Sikkerhet, sikkerhetsbrudd og avviksregistrering

Vi har egne sikkerhetsrutiner for våre digitale enheter hvor persondata er lagret. Dette er rutiner beskrevet i vår mappe for personvern og går på å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine data. Dette gjelder både for oppbevaring av enheter og passordbeskyttelse av enheter og programmer. Vi benytter dobbeltverifisering slik at et stjålet passord ikke er nok til å få tilgang til dine data.

Hvert kvartal vil vi gå igjennom alle rutiner og passe på at alle som på Impuls Helse følger disse rutinene og har implementert det i eventuelt nye systemer og tjenester.

Eventuelle sikkerhetsbrudd meldes til Datatilsynet så fort som mulig, senest innen 72 timer. I enkelte tilfeller kontakter vi deg direkte.

Vær trygg på dine opplysninger hos oss

Vi ønsker at du skal føle at dine opplysninger er ivaretatt hos oss, så har du spørsmål så tar du kontakt. Har du opplevd at det har vært situasjoner der du føler at dine data ikke er tilstrekkelig ivaretatt eller at vi har brutt ditt samtykke så melder du fra så fort du kan, slik at vi får ført opp avvik og rettet opp i disse rutinene.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Skroll til toppen