fbpx

Om Impuls Helse

Impuls Helse Kolbotn tilbyr fysioterapi, naprapati, osteopati, personlig trening, treningsmedlemskap, gruppetimer og kurs på Kolbotn. Impuls Helse Kolbotn ligger i kort gåavstand fra Kolbotn torg og Kolbotn stasjon.

Impuls Helse Ski tilbyr fysioterapi og naprapati i Ski. Klinikken ligger på Nygård i direkte tilknytning til befolkningen på Solberg og Nygårdsåsen. I tillegg er klinikken i kort kjøre-, sykle- og gåavstand fra Finstad og Hebekk, og vi har et busstopp rett ved klinikken som gjør det raskt å komme seg fra hele Ski- og Vinterbro-området.

Vi er en klinikk for hele familien som er opptatt av å møte deg som person og sammen med deg legge opp behandlingen eller treningen etter dine behov, ønsker og hverdag. For oss er det viktig å tilrettelegge for å gjøre dette effektivt, motiverende og lystbetont for deg. Behandlingen du får er derfor individuell og ikke basert på standardprotokoller, men på kunnskap som er tilpasset det du behøver hjelp med.

På IMPULS HELSE

  • møtes du av seriøse og faglig sterke terapeuter og trenere som hele tiden holder seg faglig oppdatert ved å ta kurs, lese relevant litteratur og forskningsartikler og ha jevnlige interne faglunsjer
  • legger vi til rette for et godt samarbeid med deg som enkeltperson og tilpasser vår kunnskap og tilnærming til dine plager, dine interesser, dine mål og deg som person
  • gir vi deg verktøy tilpasset ditt liv og din hverdag slik at du har muligheten til å skape varige endringer
  • vil vi dersom det er behov for annen hjelp til å komme i mål med dine plager gjøre vårt beste til å sette deg i kontakt med riktig type behandling, lege eller undersøkelse. Du skal ikke gå ut fra Impuls Helse uten å vite hva som skjer videre med dine plager
  • er vi tilgjengelige i en hektisk hverdag og har derfor åpent flere tidlige morgener og kvelder i uka. Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for at du skal få time i løpet av et par dager. Har du behov for akutt hjelp utenfor åpningstidene tar vi akutt-timer til egne priser.

Impuls Helse driftes som en helprivat klinikk, noe som betyr at du kan komme til oss uten henvisning fra lege. Impuls Helse skal bidra til å korte ned køene på offentlig behandling. Har du helseforsikring kan du bruke denne hos oss. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap for vilkår før du bestiller time.

Velkommen til Impuls Helse! Kontakt oss om du lurer på noe mer om oss eller hva vi kan tilby deg

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Scroll to Top