Livsstilsendring

Kristin er en meget erfaren livsstilscoach med godt over 20 års erfaring som personlig trener og kostholdsveileder. Enten du står overfor en større livsstilsendring, ønsker mer struktur på treningen eller å ta sunnere valg i hverdagen, så kan Kristin bistå. Hennes kvalifikasjoner og personlige egenskaper gjør henne til en tydelig og sterk støttespiller som hjelper deg på veien mot dine ønsker og mål. Kristin vil alltid sette av god tid sammen med deg før dere starter opp et større prosjekt. Her vil dere komme til enighet om hva som er viktigst for deg å gripe fatt i, og hva som er realistiske mål og progresjon. 

 

Som helse- og treningsfysiolog er Kristin sin spisskompetanse livsstilsendring, og hun implementerer ofte fysisk aktivitet som del av sin coaching-tilnærming. Kristin kan også være din faste PT dersom du ønsker det.

 

Eksempler på hva hun kan hjelpe deg med:

  • Planlegge og prioritere i hverdagen slik at du faktisk får gjennomført det du/din terapeut har satt som mål
  • Å komme i gang med trening eller strukturere treningen slik at du trener mer effektivt.
  • Kostholdsveiledning slik at du tar sunnere valg.
  • Endre på dårlige vaner slik at du oppnår mer overskudd og energi.

I coaching anvendes metoder til frigjøring av potensialer, ubrukte ressurser og mestringsevner hos den enkelte. Målet er at du selv skal tilegne deg nye løsnings- og læringsalternativer og få erfaringer i en ressursorientert tenke- og væremåte. Gjennom samtale kan vi nærme oss målet ditt eller synliggjøre tankene og følelsene dine. Coaching kan hjelpe deg med å ta bevisste veivalg samtidig som du gjennomgår personlig utvikling.

Kristin er utdannet helse og treningsfysiolog (bachelor, Norges Idrettshøgskole) og Coach (etterutdanning, Oslo Met). 

 

Ønsker du en uforpliktende samtale med Kristin for å høre mer om hvordan dere kan samarbeide? Book via knappen under eller send mail til post@impulshelse.no.

Da jeg begynte hos Kristin var jeg en overvektig og utrent middelaldrende dame. Kristin fikk meg i gang med både trening og tips til kostholdsendringer som gjorde at jeg over tid tok sunnere valg i hverdagen. Jeg hadde aldri likt tung trening, men i dag elsker jeg tyngre øvelser som markløft og benkpress. Kristin pusher meg akkurat passe slik at jeg får fremgang.
Etter at jeg gjennomgikk tøff kreftbehandling fikk Kristin meg rolig i gang igjen. På grunn av senskader etter kreften tilpasser hun øvelsene. I dag spiser og trener jeg mye bedre enn noen gang før!

Ingunn (54)

Jeg anbefaler Kristin på det varmeste til alle som vil bli utfordret og liker å se resultater. Som PT har hun ledet meg gjennom en periode hvor treningsrutinene mine ble utfordret fra mange kanter og sørget for at jeg på en trygg og faglig forsvarlig måte opprettholdt og til og med forbedret, min fysiske form – og ikke minst holdt på treningsgleden! Kristin har lært meg mye – blant annet at korte, fokuserte økter som gjennomføres er langt bedre enn de lange, supre øktene som kanskje ikke blir noe av. Sånn blir trening en svært overkommelig og gledelig del av hverdagen. 

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Skroll til toppen