Livsstilsendring

Livsstilsendring tar tid, og vi tror på tålmodighet i en slik fase. Å endre vaner er krevende, derfor griper vi fatt i litt og litt av gangen.

Dersom du er ute etter varig livsstilsendring, vil vår helse- og treningsfysiolog og livsstilcoach Kristin alltid avsette god tid sammen med deg før dere starter opp et større prosjekt. Her vil dere komme til enighet om hva som er realistisk. I tillegg er kjemi dere i mellom avgjørende for din motivasjon.

Gjennom samtale kan vi nærme oss målet ditt eller synliggjøre tankene og følelsene dine. Coaching kan hjelpe deg slik at du tar bevisste veivalg samtidig som du gjennomgår personlig utvikling. Kristin sin spisskompetanse er livsstilsendring og hun implementerer ofte fysisk aktivitet som del av sin coachingtilnærming. Dersom du er nysgjerrig på om coaching kan hjelpe deg, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.


Eksempler på hva hun kan hjelpe deg med:

  • Å komme i gang med trening.
  • Endre på dårlige vaner.
  • Planlegge og prioritere i hverdagen

Kristin har eksamen i “Motiverende samtale” og “Coaching og livslæring” ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Dette er en videreutdanning som krever minimum 3 år med relevant utdanning (bachelorgrad) for opptak til studiet. I coaching anvendes metoder til frigjøring av potensialer, ubrukte ressurser og mestringsevner hos den enkelte. Målet er at du selv skal tilegne deg nye løsnings- og læringsalternativer og få erfaringer i en ressursorientert tenke- og væremåte.

 

Ønsker du å se om vi kan hjelpe deg med en livsstilsendring? Book gratis samtale via knappen under eller send mail til post@impulshelse.no eller kristin@kreativtrening.no

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Skroll til toppen