fbpx

Ledige stillinger

SPENNENDE JOBBMULIGHETER I VÅRT TEAM!

Tenker du, at du kan være en viktig brikke i en klinikk? I et utviklende miljø der ulike mennesker og kvaliteter forenes til hverandres og kundenes beste? Der du kan være mer enn en terapeut om du ønsker dette?

Vel, la oss få høre!

På Impuls Helse har vi fokus på utvikling. Fokus på å utvikle deg, hverandre, teamet, kunnskapen og pasienthåndteringen. Vi liker å være fremadrettede – hvordan kan vi skape gode relasjoner, nyttige tilbud og tenke nytt? Hvordan kan vi legge til rette for at du kan jobbe med det du vil?

Faget vårt er viktig, og både vi og pasientene fortjener at kunnskap formidles, implementeres, forstås og nyttiggjøres på en måte som gir mestring, håp, selvstendighet og resultater.

Vi vil komme i kontakt med deg som har en helse- eller trenerutdanning og som fristes av å ta del i vår klinikk i årene fremover. Vi vil høre fra deg som har noe du engasjerer deg litt ekstra for, som kanskje har noen andre kvaliteter enn oss, og som samtidig ser at du kan vokse sammen med oss.

Vi møter gjerne alle dere som passer inn i én av de tre kategoriene under;

1. PRIMÆRKONTAKT
Kvalitetene og funksjonene til en primærkontakt er noe vi ser velkommen til oss, og er svært ønsket av alle våre terapeuter. Er du manuellterapeut eller kiropraktor og ser for deg en viktig rolle hos oss? Da gleder vi oss til å høre mer om deg.

2. FYSIOTERAPEUT/NAPRAPAT/OSTEOPAT
Du som ønsker å jobbe deler av uka med de tilbudene vi skal dekke (se lengre ned), og som vil være en god start for dere hos oss. Vi har gode nettverk og terapeuter som jobber ukentlig mot idrettslag, bedrifter og OPPTUR og som skaper tilbud her. Vil du bli med i teamet vårt, og samtidig utføre slike oppdrag utover alminnelig pasientbehandling så send oss din søknad.

3. DU SOM HAR NOE VI TRENGER (som vi kanskje ikke vet)
Har du noe som Impuls Helse mangler eller kan forbedre ytterligere, så fortell oss det! Hyggelige, motiverte og skapende personer er det alltid en plass til og vil styrke enhver klinikk. Her er vi også interesserte i å høre fra helseprofesjoner vi ikke har på klinikken og fra etablerte terapeuter som vil ta med seg sin etablerte hverdag inn i vårt team.

TJENESTER du kan gå inn i:
– utføre behandlinger og evt. andre oppgaver i forbindelse med våre bedriftsavtaler
– holde treninger, kurs og foredrag for idrettslag
– lede treninger av OPPTUR-grupper utendørs

KVALITETER OG FUNKSJONER vi ønsker oss:
– Ultralyddiagnostikk
– Primærkontaktfunksjoner
– Terapeuter med spesialfelt
– Driftsavtale

HOS OSS FÅR DU:
– Månedlige faglunsjer
– Månedlige (eller oftere) personlige utviklingssamtaler
– daglig støtte til å utføre jobben din best mulig
– sosiale sammenkomster
– en gjeng som heier på hverandre og er der for hverandre
– kunder som vet hva vi står for og som oftere og oftere ser at resultater kommer av å tilegne seg kunnskap, bruke vår veiledning og ta aktive valg i deres hverdag

PÅ IMPULS HELSE FINNER DU:
– 4 fysioterapeuter inkl. idrettsfysioterapeut, fysioterapeut innen kvinnehelse og fysioterapeut med AktivA-sertifisering
– 2 naprapater
– 1 osteopat/PT og kostholdsveileder
– 1 Personlig trener og kostholdsveileder

Nysgjerrig på om vi kan få til noe sammen, start med å sende søknad og CV til espen@impulshelse.no. Vi gleder vi oss til å slå av en prat med deg!

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Scroll to Top