Kvinnehelsedag på The Well

En heldag med velvære, hygge og kunnskap om kropp og trening etter fødsel

Impuls Helse inviterer lørdag 23.09 alle mammaer til en heldag på The Well.  Vi har fått med oss utrolig flinke terapeuter og trenere med videreutdanning innen kvinnehelse, som gir deg den kunnskapen du trenger om kropp og trening etter en fødsel. I tillegg til at du sitter igjen med masse ny kunnskap, får du også bli med på aktive timer hvor du lærer deg hvordan du skall trene bekkenbunn, og hvordan du kan trene hele kroppen etter en fødsel for å mestre livet 2.0 på best mulig måte. Vi nyter en 2-retters lunsj i brasseriet og avslutter dagen i nordens største spa hvor du får oppleve 11 ulike basseng, 15 forskjellige saunaer og dampbad med mere.

Denne dagen passer for alle kvinner som har født, uansett om det er 6 uker eller 10 år siden. Dagen er også for deg som noen gang ønsker å få barn eller bare er interessert i å lære mer om kropp og trening i forbindelse med en fødsel.

Dagen inkluderer:
  • Foredrag x3
  • Trening x2
  • SPA
  • Dagens 2-retters lunsj i restaurant Brasseriet
  • Kyllingwraps før spa
  • Kaffe/te/vann gjennom dagen
  • Pausesnacks

Earlybirdpris: 2299 kroner (t.o.m. 30.6)

Pris fra 1.7-2.8: 2699 kroner

Vennligst oppgi navn, adresse, mobil og eventuelle allergier ved påmelding

Påmeldingen er bindende

Oversikt over dagen

08:45-09:30

Oppmøte/mingling – fruktsalat blir servert

09:30 – 09:45

Velkommen – informasjon om dagen

The well salen

09:45-10:30

Foredrag: Hva skjer med kroppen etter en fødsel

Karin Louise Andersson fysioterapeut

The well salen

10:30-10:45

Pause

10:45-11:30

Foredrag: Bekkenbunn

Ingeborg Hoff Brækken fysioterapeut & Manuelterapeut

The Well salen

11:45-12:45

Lunsj Brasseriet i Spa avdelingen

12:45-13:30

Bekkenbunnstrening (praktisk)

Martine Høiby fysioterapeut

The well salen

13:30-14:15

Foredrag: Trening etter fødsel

Karin Louise Andersson fysioterapeut

The well salen

14:15– 14:30

Pause

14:30-15:45

Trening etter fødsel + avspenning (praktiskt)

Karin Louise Andersson fysioterapeut

Ida Eriksson personlig trener

The well salen

15:45 – 16:15

Avsluttning og lett middag – Kyllingwraps

The well salen

16:15

SPA

Foredragsholdere

Karin Louise Andersson

Fysioterapeut Impuls Helse

Karin er trebarnsmor og jobber som fysioterapeut på Impuls Helse på Kolbotn og i Ski. Hun har videreutdanning innen kvinnehelse og som performance coach. Karin møter kvinner som opplever smerte, dysfunksjon i bekkenbunn og bekkenledsmerter. Hun brenner ekstra for kvinnehelse og legger stor vekt på at hver enkelt kvinne skal bli hørt og tatt på alvor med sine plager. Karin jobber også mye med trening og folkehelse, og tilbyr både Mor og barn-grupper og styrketreningsgrupper for kvinner på kveldstid.

Ida Eriksson

Personlig trener SATS Kolbotn

Ida er tobarnsmor, personlig trener, gruppetreningsinstruktør og kursholder i SATS Academy – hvor hun har ansvar for alle kurs som omhandler trening under og etter fødsel. Ida brenner for å styrke mødre, både mentalt og fysisk, gjennom å finne ut av hvilke muligheter og mentale verktøy som fungerer i hver enkelt kvinnes liv. Ofte blir kvinnene Ida møter overrasket over hvor mye hvile og restitusjon som faktisk trengs for å få gode resultater av treningen. Gjennom hennes 15 år i treningsbransjen har interessen for kvinnehelse blitt sterkere for hver dag – her har vi et stort potensiale for å lære og kjenne kroppene våre bedre og dermed samarbeide MED kroppen! 

Martine Høiby

Fysioterapeut Kolbotn fysikalske institutt og Dr.Dropin

Martine er utdannet Mensendieckfysioterapeut ved Høgskolen i Oslo og Akershus (nå OsloMet), i 2013. Jobber idag på Kolbotn fysikalske institutt og Dr. Dropin i Oslo. Martine brenner for kvinnehelse og har
videreutdanning innen langvarig smerte, dysfunksjon i bekkenbunn,
underlivssmerter, bekkenleddsmerter og svangerskapsrelaterteplager. Hun har også utdanning og god kompetanse på trening under og etter
graviditet. Hos Martine blir du sett, hørt, fulgt opp godt ivaretatt.

Ingeborg Hoff Brækken

Manuellterapeut Kolbotn fysikalske institutt

Ingeborg er tobarnsmor, og er spesialist i manuellterapi og kvinnehelse. Hun er leder i faggruppen for kvinnehelse i Norsk Fysioterapiforbund. Ingeborg har lang erfaring fra klinisk praksis, og møter til daglig kvinner med problemer som fremfall (underlivsprolaps), smerter, lekkasjeproblematikk og bekkenledsmerter. Hun, sammen med andre, har gjort en stor jobb for å få løftet viktigheten av kvinnehelse innen forskningen. Hun er tidligere lærer ved master i manuellterapi ved universitetet i Bergen. I 2010 avsluttet hun sin doktorgrad ved Norges idrettshøgskole, og hun har også publisert en rekke vitenskapelige artikler innen spesielt kvinnehelse og ultralyd.

 

Ved eventuelle spørsmål, vennligst ta kontakt med Karin på karin@impulshelse.no

Håper å se deg lørdag 23.9!

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Skroll til toppen