Skap et unikt konsept sammen med oss

Vi søker terapeuter og personlige trenere!

Impuls Helse har på våre 9 første måneder hatt en solid vekst både med tanke på pasienter og avtaler i nærmiljøet som har vært over all forventning. Vi har rett og slett hatt det utrolig moro og vi er ydmyke og stolte over å ha fått lov til å hjelpe så mange mennesker til gode resultater. Nå utvider vi lokalene og spisser konseptet enda tettere opp mot visjonene vi hadde når vi etablerte klinikken. Vi trenger deg som er engasjert, dyktig, innovativ og har innsatsvilje til å være med på å utvikle Impuls Helse videre. Du vil få mange muligheter til å påvirke fremtiden vår om du er riktig person.

Utvidelsen vår består av flere behandlingsrom og et helt nyoppusset PT-senter med noe av det beste som finnes av utstyr. Her vil det være PT-aktivitet, prestasjonsutvikling og det vil selges ut et bestemt antall medlemskap. Målet med studioet er at dette skal bli regionens beste og mest unike PT-studio både for helse og prestasjon. Vi søker dermed både personlige trenere og terapeuter.

Impuls Helse tilbyr deg:

  • spennende personlige og kollektive muligheter
  • gode avtalevilkår
  • faglig utveksling, sparring og diskusjon

Du tar med deg:

  • faglig tyngde
  • et sterkt ønske om å utvikle deg selv og din arbeidsplass
  • en forventning om å ha en morsom, givende og utviklende arbeidsplass

Det er en fordel:

  • at du har en viss lokal tilknytning og/eller kundemasse, eller at du har gode kanaler og evner til å få kontakt med mennesker som søker din ekspertise

Tiltredelse:

1. september eller så snarlig som mulig

Høres dette interessant ut så ønsker vi en uforpliktende samtale med deg. Her vil du få høre mer om planene våre og du kan få fortelle oss hva du kan bidra med! Vi gleder oss!

Kontakt oss på post@impulshelse.no eller 66 80 28 64

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Skroll til toppen