Impuls Langvarige Plager

💬 «Allerede etter den første samtalen vår så ble jeg bedre. Jeg ble klar over en del ting jeg hadde gjort ubevisst, jeg ble trygg på å bevege meg, og det var så utrolig deilig at du lot meg løpe litt igjen. Da jeg kom hjem fra trening i går var jeg mer mentalt til stede enn på lenge, under treninga opplevde jeg nesten et kick og nå ser jeg lyst på fremtiden. Jeg føler en stor endring allerede.»

🖐 Dette sitatet er hentet fra én av pasientene våre som opplever langvarige ryggplager, én som hadde mistet motet litt og ikke helt så hvordan han skulle komme videre.

😞 Han hadde gjennomført flere behandlingsforløp, uten hell. Hadde gjort mange gode øvelser, men uten resultater.

🧩 Som vi så det, så var de største problemene at:

🔹 opptreningen var kjedelig og utelukket alt pasienten syntes var gøy
🔹 øvelsene gjorde mer av det han egentlig trengte å unngå
🔹 for lite kunnskapsformidling, håp og mestringsstrategier

Vi elsker å jobbe med dette, og er i slike situasjoner en lytter, en sparringspartner, en kunnskapsformidler og en veileder. Vi opplever at dette samspillet gir veldig gode resultater!

Har du gjentakende eller langvarige plager som hindrer deg?

For deg har vi pakker/egne forløp som ivaretar de viktige stegene mot bedring.

Målet er at du opplever bedring og utvikler selvstendighet til å opprettholde ønsket funksjon. Dette via gradvis eksponering, kunnskap og trygghet, og tiltak som hjelper kroppen å endre uhensiktsmessige mønstre som opprettholder plagene.

Du har sikkert opplevd at plager kan gå utover ønskede aktiviteter og livskvalitet. Ofte søker vi raske løsninger, men nøkkelen er ofte gode individuelle tiltak, kontinuitet i endringer og nødvendige justeringer underveis.

Vi kan ofte lindre smerter og bedre funksjon ved virkelig å bestemme oss for å gjøre disse viktige endringer. Personlig tilrettelagt trening vil øke toleransen for de aktiviteten du ønsker å ha i livet ditt, enten det er aktive hobbyer eller familieliv. Kunnskap vil gjøre deg trygg på kroppen og de valgene du gjør for å oppnå mindre plager over tid. Tiltak og modifisering av disse over tid gir bedre resultater.  

Å endre på langvarige smertetilstander og utfordringer i muskler og ledd krever at du bestemmer deg for å gjøre noe med det. Vi er her for deg og vil vi bruke vår kunnskap som autorisert helsepersonell til å hjelpe deg å sortere ut HVORFOR du opplever det du gjør, HVA du kan gjøre og HVORDAN du skal oppnå ønsket utfall.

Vi tilbyr deg et forløp hvor vi jobber sammen over tid. Du får da;

  • Ekstra lang 1. gangskonsultasjon på 60 minutter med grundig gjennomgang av historikk, utfordringer, mål og hvor vi lærer din situasjon å kjenne.
  • 9 timer av 45 minutter med trening/samtale/digital kontakt/andre tiltak
  • treningsprogram og plan for andre tiltak

Pakken er redusert med 10% mot å bestille alminnelige timer. Valget er ditt.

Pris 7490 kroner 

Blogginnlegg om ryggen

Ryggen - ta makten tilbake

"... når det kommer til å få eller beholde en frisk rygg, så har vi veldig mange strenger å spille på. På mange måter kan du selv bidra til om sangen dette ender i spilles i dur eller moll. Kanskje føler du deg litt tonedøv i starten, men med litt trening så tror jeg sangen lyder bedre og bedre. Og selv den beste gitarist kan spille en sur tone i ny og ne, akkurat som den sprekeste og sunneste personen kan få vondt i ryggen fra tid til annen...."

Kontakt oss i dag

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Skroll til toppen