Impuls Helse bidrar på Oppegårdmila

Den siste uka har vi fått i stand flere spennende samarbeidsprosjekter. Noen er i boks og andre vil bli klare rundt årsskiftet. Et av samarbeidene vi gleder oss veldig til er Oppegårdmila. Oppegårdmila 2015 skal gjennomføres 6. juni på Østre Greverud kunstgress og kommer til å bli et meget bra arrangement. Arrangørene jobber godt og profesjonelt, og rammene de har tegnet rundt løpet er imponerende. Melder du deg på – som vi absolutt mener du bør – så skal du ikke se bort i fra at du fort blir én av over 1000 deltakere.

Oppegårdmila 2015 kommer til å bli et morsomt familiearrangment med distanser fra 500 meter til 10 km. Impuls Helse skal bidra med behandling både før, under og etter arrangementet. Vi vil til våren annonsere noen tilbud tilknyttet dette og dere vil få se flere løperelaterte innlegg på bloggen frem mot løpet.

For å lese mer om Oppegårdmila kan dere besøke hjemmesiden http://www.oppegardmila.no/ eller dere kan lese om samarbeidet vårt og klikke dere inn på Oppegårdmilas facebook- og twitterside her på hjemmesiden vår https://impulshelse.no/doctor/oppegardmila/

Det er lov å starte forberedelsene til Oppegårdmila allerede nå. Ha en god og aktiv helg!

Oppegardmila

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Skroll til toppen