Coach og karriereveileder Anne-Cathrine Nannestad Pettersen

Anne-Cathrine Nannestad Pettersen er utdannet karriereveileder, NLP Master coach og kurs Motiverende intervju og i Quantum Leap coaching.

Med 4 års utdanning innenfor coaching og 8 års erfaring fra arbeid- og inkludering har hun møtt mange mennesker i endringsprosesser og bygget kompetanse rundt motivasjon, endring og gjennomføring.

 

Hun har fokus på at du finner løsninger som gjør at du får bevegelse mot det du ønsker å oppnå, og løser opp i det som stopper deg. Coaching prosessen kan gjøres på forskjellige måter, derfor er hun opptatt av å snakke med deg i en gratis intro-samtale.

 

Tema og områder Anne-Cathrine kan bistå deg i er;  

  • Stressmestring, gå fra stress til ro.
  • Bli tryggere i jobbsituasjon, tryggere i deg selv, håndtere prestasjoner.
  • Bytte jobb, men tørr ikke helt ta steget.
  • Øke energien, får bedre søvn.
  • Mer selvledelse, personlig vekst og utvikling.

Noen ganger ønsker vi å endre på noe, men så står vi fast og vet ikke helt hvordan det skal gjøres og hvilke steg som trengs å tas, da kan coaching være løsningen.

I coaching fokuserer vi på det du vil ha i fremtiden og hvordan du skal komme deg dit. Vi rydder opp i begrensende overbevisninger, følelser og perspektiver.

 

Du lærer deg hvordan du kan bruke tankene og ressursene dine mer effektivt og utvikle nye vaner og tenkemåter.

 

Coachingsamtalene handler i stor grad om at du finner fram til dine indre styrker, ressurser, talenter og skatter, og bruker dem aktivt i hverdagen.

 

Anne-Cathrine er opptatt av at du skal nå ditt ønske / mål, og hun er opptatt av jevnlig oppfølging. Hun er rolig og trygg i sin rolle som coach.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Skroll til toppen