Behandling

Vårt team av fysioterapeuter, naprapater og osteopater har bred kunnskap og erfaring i behandlingen og håndteringen av de fleste plager i muskler og ledd. Samtidig har vi et stort fokus på å se deg som har disse plagene, fordi bedringen ofte ligger i individuelle aspekter. 

Vi jobber med et stort utvalg av smertetilstander, skader og diagnoser og har også et svært godt tilbud innen kvinnehelse. I tillegg har vi Impuls Til Deg (hjemmebehandling) og behandling ute hos bedrifter.

Tiltakene vi sammen setter opp for deg skal være motiverende, gjennomførbare og legge et grunnlag for at du skal kunne opprettholde gode valg og legge til rette for god helse og mindre plager i fremtiden. Vi sparrer, deler kunnskap, modifiserer og følger opp – på denne måten blir ditt behandlingsforløp helt unikt. Vi baserer oss på forskning- og kunnskapsbasert praksis, men generaliserer ikke vår behandling. Det tilpasses deg, slik at du får den hjelpen du fortjener. 

 

Bestill time på nett eller kontakt oss om du lurer på hvilken behandler du skal benytte.

Har du helseforsikring bestiller du time som vanlig så fort du har fått behandlingsbekreftelse fra ditt forsikringsselskap

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Skroll til toppen