Oppegård IL

Impuls Helse har et samarbeid med Oppegård IL og skal jobbe med utøvere og lag innen fotball, ski, innebandy, turn & barneidrett og seniorlauget. Vi vil i tillegg bidra på arrangementer som Oppegårdmila, Bilia Cup, 3V3 Cup og karusellrenn. Våre terapeuter er tilgjengelige for behandling, forebygging, treninger, kurs og foredrag.

Oppegård IL har lange tradisjoner og drives av gode verdier som romslighet, entusiasme og fair play. Oppegård IL skal skape glede og god helse gjennom tilpasset idrett og aktivitet, og Impuls Helse er stolte av å bidra med vår kunnskap innen idrettsmedisin i et miljø som har fokus på en breddeidrett der alle skal trives.

Vårt samarbeid gjør at Impuls Helse har ansvaret for å gi et godt tilbud til medlemmer og lag innen fotball, ski, innebandy, turn & barneidrett og seniorlauget. Impuls Helse tilbyr medlemmer behandling, skadeforebyggende trening, kurs og foredrag. Vi vil også være til stede på arrangementer som Oppegårdmila, 3V3 Cup, Bilia Cup og Karusellrenn.

Våre terapeuter har lang erfaring innen idrettsmedisin og har hatt ansvar for behandling, skadeforebyggende trening, foredrag og kurs for lag helt fra barneskolealder og opp til elitenivå.

Skadeforebyggende trening og basistrening.

INFORMASJON OM SKADEFOREBYGGENDE TRENING MED IMPULS HELSE

Impuls Helse tilbyr lag og grupper skadeforebyggende trening i vårt treningsstudio og/eller at vi kommer til dere. Vi skreddersyr opplegg for deres gruppe og hver enkelt utøver med tanke på alder og nivå.

Treningene vil bli lagt opp med fokus på styrke, mobilitet og forståelse for hvorfor dere skal trene forebyggende.

Skadeforebyggende trening er en viktig del av det å kunne trene mye og utvikle seg som fotballspiller. For å kunne trene mye må man være skadefri og Impuls Helse ønsker å bidra med å holde utøvere skadefrie.

Ønsker ditt lag informasjon og/eller tilbud om skadeforebyggende trening, treningsprogrammer eller foredrag ta kontakt så skreddersyr vi et opplegg for ditt lag.

Taping, akuttbehandling og opptrening av spesifikke skader.

Et kurs for trenere og ledere.

Deltakerne vil lære hva som skal gjøres på stedet ved akutte skader som overtråkk, strekk og hvordan disse skal rehabiliteres. Det vil bli gjennomgått flere lett anvendelige tapeteknikker for blant annet ankel, legg og kne som er relevant for idretten.

På kurset vil vi også gjennomgå spesifikke treningsprogram for idrettsskader som trenere vil kunne gi til sine utøvere. Vi viser samtidig enkle tester dere kan gjøre for å forhindre kne-/hofte-/ankel- og ryggproblemer.

Medlemmer av Oppegård IL får 10% på våre tjenester dersom idrettsforsikringen ikke dekker utgiftene til behandling. Vi oppfordrer alle til å sjekke forsikringen sin ved en skade da denne ofte dekker utgiftene til behandling. Det ligger en forsikring i lisensen, så det kan være nyttig å sjekke vilkårene.

Fotball: Forsikring
Ski: Forsikring
Innebandy: Forsikring

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Skroll til toppen