Om oss

Vi er et team som jobber for å skape god helse sammen med deg. Vi samarbeider om din helse med kunnskap, inspirasjon og nyttige tjenester og tiltak

switzerland, sunrise, mountain-4290226.jpg

Vår visjon

Vi skal være bransjeledende på ivaretakelse, kunnskapsdeling og oppfølging. Via våre verdier og å ta dere som pasienter og kunder med på reisen så oppnår vi gode resultater

Våre verdier er utvikling, samhold og glede. Trykk deg inn på overskriften og les mer om hva dette betyr for oss og dere. 

“Fantastisk behandling, og svært hurtig hjelp fra meget flinke aktører.”

Googleanmeldelse

Fysioterapeut og
Daglig leder Espen Holm-Engelstad

Jobber med et bredt utvalg av plager i muskler og ledd, med ekstra kunnskap om belastningsskader i idretten og langvarige plager i blant annet ryggen

Naprapat Glenn Halvorsen

Lang erfaring og jobber med de aller fleste tilstander folk oppsøker oss for. Kombinerer behandling på benk med aktive tiltak og gode råd til andre tiltak

Osteopat Dorota Krzemien

Utrolig god til å se hver enkelt pasients behov, og tilpasse behandlingen deretter. Er også utdannet personlig trener og kostveileder.

Fysioterapeut Marius Halvorsen

Tidligere håndballspiller som jobber med mennesker i alle aldre. Holder artroseskoler og leder Oppturgrupper i Ski og på Kolbotn, samt for revmatikere.

Naprapat
Kine Hauger Sorte

Lang erfaring både i klinikken og i bedriftsmarkedet og er i dag vår bedriftansvarlige. Svært fornøyde kunder både ved akutte og langvarige plager.

Fysioterapeut og personlig trener Karin Louise Andersson

Karin jobber med et bredt utvalg av muskel- og skjelettplager, og er også vår spesialist innen kvinnehelse. I tillegg er hun ansvarlig for Opptur og har flere treningsgrupper.

Osteopat Pål Oscar Christensen

Pål Oscar jobber med de fleste tilstander i muskel- og skjelettapparat og har meget god kunnskap om trening, behandling og forebygging av skader i kondisjonsidretter og ballsport.

Personlig trener Cathrine Fagerhaug

Jobber som personlig trener og er instruktør for flere av våre treningsgrupper for golfere fra Oppegård GK. Er i tillegg daglig leder for Mudo Vestby.

Fysioterapeut og personlig trener
André R. Aanonsen

André har mange strenger å spille på. Han jobber med et bredt utvalg av muskel- og skjelettplager, PT-kunder, idrettslag og hjemmebehandlinger. I tillegg utfører han laktatprofiltester og hjelper både utøvere og mosjonister med trening.

Helse- og treningsfysiolog, PT og livsstilscoach Kristin Granum Rosebø

Utdannelse innen aktivitetsmedisin, og har 20 års erfaring med personlig trening, veiledning relatert til varig livsstilsendring og helsefremmende fysisk aktivitet. 
Kristin har gitt ut bøkene "TREN UTE", "Kristins Treningstips" og "Mer bevegelse"

Fysioterapeut Ingrid Bakken Tøsse

Ingrid er idrettsfysioterapeut og fungerer per i dag som sparringspartner for våre tilbud, spesielt innen idretten. I tillegg holder hun fysioterapigrupper for rygg- og skuldre og er Skadefriambassadør.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Skroll til toppen