fbpx

Rehabilitering

På Impuls Helse har vi mange pasienter som trener seg opp etter skader og operasjoner. Vi har erfaring med rehabilitering av mange ortopediske inngrep og har god erfaring med skulder-, hofte-, kne- og ankeloperasjoner. Blant idrettsutøvere har vi fulgt opp mange med korsbånd- og meniskskader. Treningssalen vår har optimalt utstyr til din opptrening!
DETTE FÅR DU VED Å BRUKE IMPULS HELSE:
Informasjon om tilstanden/operasjonen

Vi vil gå igjennom skaden din og eventuell operasjonsbeskrivelse slik at du får en god forståelse av tilstanden, hva som er gjort og hva som er behovet for trening og behandling videre.

Råd og veiledning

Du vil motta råd og veiledning på hva du skal gjøre i de forskjellige fasene av rehabiliteringen, både i privatlivet og i eventuell jobb eller fritidsaktivitet.

Treningsprogram og oppfølging

Du vil motta et treningsopplegg som hele tiden justeres etter hvor i forløpet du befinner deg. Dette vil være individuelt basert og noe du kan gjennomføre med god forståelse for hvorfor du skal gjøre dette og hvordan det skal utføres

Behandling

Ved mange tilstander og etter mange operasjoner vil det være behov for behandling ved siden av treningen. Vi vil gjøre det som behøves på klinikken, men du vil også få oppgaver du kan gjennomføre på egenhånd hjemme.

PS. Du kan bruke helseforsikringen eller idrettsforsikringen din til å trene deg opp hos oss. Ta kontakt med selskapet du bruker før oppstart for å få innvilget behandlingen/treningen. Gi beskjed om at du ønsker å benytte deg av vår klinikk.
Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.