fbpx

Kondisgruppa

BLI MED PÅ KONDISGRUPPA – utendørs trening for deg som vil komme i gang

young-man-training-on-mountain-bike-at-sunset

blonde-athlete-running-up-wooden-stairs_Fotor

Intensjonen med denne gruppa er å fremme fysisk aktivitet og bidra til at du får en mer aktiv hverdag. Ved å følge Helsedirektoratets anbefalinger for fysisk aktivitet per uke vil denne treningen forbedre helsen, forebygge mot sykdom og øke livskvaliteten til deltakerne. Du vil oppleve mestring og øke din forståelse og interesse for fysisk aktivitet slik at du forhåpentligvis vil fortsette med trening på egenhånd eller sammen med andre etter endt treningsperiode.

Hvem er du?

Dette tilbudet er for deg som er lite fysisk aktiv og som har et ønske om å komme igang med trening. Du ønsker å gjøre lystbetont aktivitet og gjerne sammen andre i samme situasjon

Om treningen:

Treningen gjennomføres to ganger i uken i totalt 10 uker. Det vil primært være fokus på kondisjonstrening i ulike former for aktiviteter som stort sett vil bli utført ute i naturen. Eksempler på aktiviteter er jogging i terrenget, langrenn, lek, sirkeltrening og klatring. Før oppstart vil alle deltakerne bli invitert til et individuelt møte med fysioterapeut Kim Søjdis for en hyggelig samtale som blant annet omhandler mål, interesser og tidligere aktivitetsnivå. I tillegg vil det bli gjennomført en utholdenhetstest som vil gjentas etter endt treningsperiode for å registrere forbedringen i kondisjon.

Pris: 2900 kr ved bestilling innen 1. februar. Etter 1. februar er prisen 3500 kr.
Oppstart: februar/mars 2016
Trener og ansvarlig: fysioterapeut Kim Haugen Søjdis
Kontakt: kim@impulshelse.no
Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.