fbpx

Trening på Impuls Helse

Impuls Helse er ikke bare en klinikk som tilbyr behandling til personer med smerter i bevegelsesapparatet, vi har også moderne treningsfasiliteter i våre lokaler. Med et eget treningsstudio som ligger vegg i vegg med terapeutene som jobber her er trening noe som jevnlig blir kombinert med behandling på benk. Impuls Helse tilbyr også personlig trening i lokalene, i form av 1-til-1 personlig trening og mindre grupper med personlig trening. Treningsstudioet er godt utstyrt med essensielle treningsfasiliteter, det vil si vekter, apparater, slynger, tredemøller og sykler. Vi har til og med en egen gressmatte og alt av utstyr er av høy kvalitet for å dekke alle behov en kan ha ved trening.

I stedet for å ha en stor bredde i treningstilbudene har Impuls Helse et litt mer spisset treningstilbud. Vi har ikke 20 forskjellige typer gruppetimer – faktisk har vi ikke gruppetimer i den forstand som de store treningskjedene har gruppetimer, men vi tilbyr mindre grupper med personlig trening som sikrer kundene tettere oppfølging fra sin trener. Treningen tilpasses deg, dine målsetninger og forutsetninger – enten 1-til-1 eller i mindre grupper. På denne måten får vi dekket dine behov med vår kompetanse.

Impuls Helse tilbyr også personlig trening uten at du trenger å tegne medlemskap. Dersom du benytter personlig trening på Impuls Helse betaler du bare for timene. I tillegg er det et privat treningssenter uten den store kundebasen til de store treningskjedene, så dersom du ikke trives i et treningsrom stappfullt av folk er dette et perfekt alternativ for deg. Dersom du ønsker å tegne medlemskap er dette også mulig, du vil da få tilgang til treningsrommet mellom 07-21.30.

Har du målsetninger med treningen din?

Send en e-post til kristian@impulshelse.no for en uforpliktende prat og gratis prøvetime.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.