fbpx
 •   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  Ringvoll Klinikken

  Impuls Helse har et tett samarbeid med Ringvoll klinikken og ortoped Trygve Kase ved ortopediske vurderinger. Ringvoll klinikken er et privat sykehus med offentlig godkjenning, med avdelinger både i Oslo og Hobøl. Trygve Kase er spesialist i generell kirurgi, ortopedisk kirurgi og Idrettslege NIMF

  Ringvoll Klinikken AS er et privat sykehus med offentlig godkjenning. Klinikken har erfarne leger og spesialister fra ulike fagfelt.

  Ringvoll Klinikkens ortopeder har spisskompetanse innen store deler av den ortopediske kirurgien og idrettstraumatologien spesielt.

  Vi samarbeider tett med Trygve Kase som er spesialist i generell kirurgi, ortopedisk kirurgi og Idrettslege NIMF. Trygve Kase har 80% avtalepraksis i Helse Sør-Øst RHF. Dette er en spesialistpraksis i ortopedi som fungerer på lik linje med en ortopedisk poliklinikk i et offentlig sykehus. Trygve Kase var tidligere landslagslege for herrenes fotballandslag. Les mer om Trygve Kase på www.kaseklinikken.no

  Ved ortopediske vurderinger er kommunikasjonen med Trygve Kase viktig for å gi pasienten et optimalt behandlingsopplegg og for å vurdere behovet for operasjon. Ved operasjon er tett kommunikasjon med ortopeden viktig for å sikre riktig behandling i tiden etter operasjonen.

  http://www.ringvollklinikken.no/

  Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.