fbpx

PT-abonnement

PT-abonnement er vårt nyeste PT-tilbud og er utarbeidet på bakgrunn av erfaringer og ønsker fra noen av kundene våre. Ikke alle kunder har behov for å trene i vårt studio med personlig trener hver uke, men ønsker allikevel oppfølging og trygghet på at det de gjør er riktig, at progresjonen følger planen og at det jobbes effektivt mot målet. Les mer om dette tilbudet i bildet under, og teksten under bildet.

HVORFOR  ER DETTE NOE FOR DEG?

DU VIL KOMME I BEDRE FORM

Du er lei av å bruke tid på trening uten å få de resultatene du ønsker. Du vet ikke hva slags treningsprogram du skal følge, og det er vanskelig å vite hvilke øvelser du skal velge, hvor mange sett, hvor mange repetisjoner og hvor ofte du skal trene. Dette er et konsept for deg som er mellom 25 og 45, som allerede har trent en del tidligere, men som ønsker bedre resultater. Du er ute etter å bli sterkere, bygge muskler og/eller gå ned i vekt.

DU VIL BLI STERKERE

Det å bli sterk er noe som i stor grad korrelerer med muskelstørrelse. Fokuset ditt ligger kanskje ikke på det å ha størst muskler, men heller å være så sterk som du kan bli. Det finnes en jungel av fremgangsmåter for å bli sterk, og det kan være vanskelig å vite hvordan man skal jobbe mot å øke maksstyrken. Vi benytter evidensbaserte fremgangsmåter og prinsipper, i tillegg til individuelt tilpasset trening. Er du klar til å ta steget videre?

DU VIL BYGGE MUSKLER

Det å bygge muskler tar tid. Det blir også vanskeligere og vanskeligere desto mer avansert du blir i treningen. For å oppnå optimal muskelvekst er det en rekke faktorer en må ta i betraktning, og det å sluke proteinshaker rett etter trening er faktisk ikke så kritisk som du tror. Med fokus på progressiv overbelastning, riktig treningsvolum for deg, riktig treningsfrekvens og et godt kosthold vil du garantert komme lenger med treningen.

DU VIL NED I VEKT

Vektnedgang kan være krevende om du ikke vet hvor du skal starte, og hvordan du skal gå frem for å få resultater. Kanskje har du prøvd å gå ned i vekt før, uten et resultat du var fornøyd med. Vi tilbyr en systematisk fremgangsmetode basert på dine preferanser og ditt energibehov. Derfor garanterer vi at du vil gå ned i vekt dersom du klarer å følge våre retningslinjer.

 

DU FÅR:

VEILEDNING

Veiledningen du får hos Impuls Helse vil alltid være evidensbasert. Det vil si at måten vi legger opp trening og kosthold er basert på vitenskap og forskning, og hva man vet fungerer i en klinisk setting, kombinert med det man ser fungerer i praksis. Vi er svært opptatte av å lage løsninger som er skreddersydd for deg og dine behov, og du vil alltid være aktiv i beslutningene som blir tatt gjennom hele samarbeidet vårt.

KOSTHOLD

Kunnskap om hvordan kostholdet bør legges opp for å skape optimale resultater gjennom treningen. Praktisk veiledning om hvordan du skal innføre gode kostholdsvaner i en vanlig hverdag uten å være restriktiv. Generell tilpasning av kosthold til livsstil og preferanser.

TRENING

Trening som er tilpasset deg som enkeltindivid for optimal progresjon, basert på treningserfaring og målsetning. Veiledning i hvor ofte du bør trene, hvor tungt du bør trene og hvor mye du bør trene for å nå dine mål. Fullt oppsett av trening og oppfølging av treningen.

OPPFØLGING

Hjelp med problemstillinger og utfordringer som skader, opphold i trening, sykdom osv skal løses. Få også svar på spørsmål om kosthold og trening.

TILPASNING

Praktisk tilpasning av trening og kosthold. Metodene som brukes er tilpasset deg for at du skal få mest mulig ut av treningen og kostholdet.

Abonnementet uten binding er løpende til du sier det opp. Når du har sagt opp denne treningsavtalen så avsluttes avtalen etter neste fakturering. Du kan dermed få trening og oppfølging i 1 måned fra neste faktureringsdato.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon eller om du ønsker å komme i gang med PT-abonnementet.

Kontakt:
cathrine@impulshelse.no
andre@impulshelse.no
dorota@impulshelse.no

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.