fbpx

Osteopati

Osteopati er en manuell behandlingsform som ønsker å fremme pasientens evne til å hjelpe seg selv. Gjennom ulike modeller undersøker og behandler osteopaten pasienter i alle aldre. Selv om pasientene ofte presenterer med muskel- og skjelettplager så finner osteopaten ofte at dette har sammenheng med tap av bevegelighet i forbindelse med følgetilstander av sykdom. Gjennom en rekke osteopatiske teknikker tilpasset hvert individ blir behandlingsformen trygg og skånsom for enhver pasient. Sammen med osteopaten vil du kunne sette opp en plan for dine behandlinger, slik at du oppnår dine mål.

 

Hva kan en osteopat hjelpe deg med?

En osteopat kan hjelpe deg med både akutte og langvarige lidelser i hele kroppen. Plagene kan ha ulike opphav og osteopaten jobber med å finne hovedårsaken til dette. Behandlingen kan bestå av både manuelle teknikker og aktive mestringsstrategier.

Eksempler på hva du kan få hjelp med hos en osteopat:

  • Hodepine og migrene
  • Muskel- og skjelettplager
  • Fordøyelsesbesvær
  • Forebyggende tiltak
  • Svangerskapsrelaterte plager
  • Behandling som kan lette følgetilstander av sykdom

 

Hva kan du forvente når du kommer til meg?

Når du oppsøker meg med dine plager vil jeg at du skal føle deg godt ivaretatt og forstått. Jeg bygger timen vår på profesjonalitet og gjensidig tillitt. Sammen skal vi finne frem til en plan for dine behandlinger og andre tiltak som vil bedre kroppens funksjon. Det er viktig for meg å se løsninger slik at du får optimalisert utbyttet av behandlingen.

”det er viktigere å kjenne hva slags person som har en sykdom, en å kjenne hvilken sykdom en person har” – Hippokrates

Ønsker du en osteopatisk vurdering av dine plager kan du kontakte meg på dorota@impulshelse.no. Du kan også lese mer om meg her.

Facebook BW

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.