•   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  Om Impuls Helse

  Impuls Helse tilbyr fysioterapi, naprapati, osteopati, personlig trening, treningsmedlemskap, gruppetimer og kurs på Kolbotn. Impuls Helse ligger i kort gåavstand fra Kolbotn torg og Kolbotn stasjon.

  Vi er en klinikk for hele familien og behandler/trener alt fra unge mennesker til toppidrettsutøvere og eldre. Klinikken ble startet av fysioterapeut Espen Holm og naprapat Glenn Halvorsen i august 2014. I oktober 2014 kjøpte de opp og tok over driften for Kolbotn Trim og Fysioterapi. Eierne av Impuls Helse jobbet i flere år på Plexusklinikken i Ski hvor de daglig hadde kontakt med idrettsutøvere, bedrifter, forsikringspasienter og andre privatpersoner med plager i muskel- og skjelettapparatet. Med oppkjøpet av Kolbotn Trim og Fysioterapi ønsket de å videreutvikle og modernisere klinikken og konseptet i Kapellveien, og har klart å gjennomføre dette prosjektet. Impuls Helse har nå nyoppussede lokaler inkludert et helt nytt treningsstudio, mange dyktige medarbeidere og god interaksjon med lokalbefolkningen og idrettsmiljøer.

  På IMPULS HELSE – Trening & Behandling

  • møtes du av seriøse og faglig sterke terapeuter og trenere som hele tiden holder seg faglig oppdatert ved å ta kurs og lese relevant litteratur og forskningsartikler
  • legger vi til rette for et godt samarbeid med deg som enkeltperson og tilpasser vår kunnskap og tilnærming til dine plager, dine interesser, dine mål og deg som person
  • gir vi deg verktøy tilpasset ditt liv og din hverdag slik at du har muligheten til å skape varige endringer
  • vil vi dersom det er behov for annen hjelp til å komme i mål med dine plager gjøre vårt beste til å sette deg i kontakt med riktig type behandling, lege eller undersøkelse. Du skal ikke gå ut fra Impuls Helse uten å vite hva som skjer videre med dine plager
  • er vi tilgjengelige i en hektisk hverdag og har derfor åpent flere tidlige morgener og kvelder i uka, i tillegg har vi lørdagsåpent. Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for at du skal få time i løpet av et par dager. Har du behov for akutt hjelp utenfor åpningstidene tar vi akutt-timer til egne priser.

  Impuls Helse jobber for å være det naturlige valget for helse og prestasjon for deg som bor eller oppholder deg på Kolbotn eller i omegn.

  Impuls Helse driftes som en helprivat klinikk, noe som betyr at du kan komme til oss uten henvisning fra lege. Impuls Helse skal bidra til å korte ned køene på offentlig behandling. Har du helseforsikring kan du bruke denne hos oss. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap for vilkår før du bestiller time.

  Velkommen til Impuls Helse! Kontakt oss om du lurer på noe mer om oss eller hva vi kan tilby deg

   

   

  Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.