fbpx

Kreativ Trening

Vi samarbeider med Kreativ Trening for å gi deg den beste oppfølgingen du kan få, enten om det gjelder et treningsopplegg, et behandlingsopplegg eller en kombinasjon. Vi kommuniserer kontinuerlig for at du skal nå dine mål, enten det er prestasjonsbasert eller helserelatert. Vi holder også kurs, foredrag og eventer sammen.

Vi er stolte av å presentere vårt samarbeid med Kreativ Trening. Kreativ Trening skreddersyr trening til enkeltpersoner, grupper og bedrifter og tilbyr personlig trening, bootcamper, coaching, aktivitetsreiser og helhetlig treningsrådgivning.

Samarbeidet mellom Impuls Helse og Kreativ Trening gjør at du som kunde kan få tett oppfølging gjennom hele trenings- og/eller behandlingsopplegget. Vi samarbeider om din helse og vil ha en kontinuerlig faglig diskusjon basert på deg og dine plager eller mål. Samarbeidet vil sikre deg trygghet både ved at du kan få en fysikalsk vurdering og eventuelt behandling før og under et treningsopplegg, og ved at du trygt kan følges opp hos Kreativ Trening når vi avslutter et behandlingsforløp.

Impuls Helse og Kreativ Trening vil engasjere seg sammen i lokalmiljøet og vi tilbyr kurs, foredrag, treninger og eventer. Ta kontakt for å høre mer om dette eller om din klubb eller forening har behov for at vi engasjerer oss. Vi tilpasser oss deres behov.

Sjekk ut Kreativ Trenings hjemmeside: http://www.kreativtrening.no/

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.

Scroll to Top