fbpx
 •   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  Impuls Helse Ski

  På Impuls Helse Ski har vi fysioterapi og naprapati. Vi undersøker, behandler og følger opp muskel- og leddplager, og benytter beste tilgjengelige kunnskap for å gi deg den hjelper du behøver. Hit kan du komme med plager i nakke, skulder, rygg, bekken og hofter, knær og ankler. Vi hjelper deg både med akutte og langvarige smerter, og legger opp behandling som tar høyde for deg som person, ditt liv og dine interesser. Sammen lager vi en plan som vi følger til du er fornøyd! Denne planen kan inneholde behandling, trening, råd og veiledning.

  Impuls Helse Ski ligger i Rasmus Solbergs vei 2 på Nygård i Ås Kommune, med postnummer 1423 Ski. Her har vi helt nye lokaler med behandlingsrom og opptreningsrom, og nøye utvalgte fysioterapeuter og naprapater.

  Har du helseforsikring så kan denne benyttes hos våre behandlere. Ta kontakt med forsikringsselskapet og få bekreftelse på at vi kan sette i gang. Ofte kan vi sette i gang allerede samme dag som du henvender deg til forsikringen. Les mer om helseforsikring her!

  På bildet under ser du hvor Impuls Helse Ski ligger. Trykk på bildet under så kommer du inn i Google MAPS.

  Kontakt oss her:

  Telefon: 66 80 28 64

  Mail: post@impulshelse.no

  Bestill timer her:

  Timebestilling

  Våre behandlere

  Les mer om alle våre behandlere her!

  BILDER FRA KLINIKKEN

  Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.