fbpx

Jobb med oss

ER DU NYSGJERRIG?

… og hva legger du i det?

Det vil vi gjerne høre litt om over en kopp kaffe, for kanskje er du én av personene vi trenger!

Er du nysgjerrig på kunnskap? Eller kanskje på hvordan kunnskap bør anvendes? Er du nysgjerrig på hvordan et møte mellom to mennesker kan skape fantastiske resultater, og er du nysgjerrig på hvorfor det noen ganger ikke fungerer like bra?

Er du nysgjerrig på utvikling og på hvor vi er i morgen, og på hvordan vi best kan ta oss dit?

Er du nysgjerrig på Impuls Helse, på våre verdier og på våre visjoner? Er du nysgjerrig på hvordan vi reagerer når du sier du kan gjøre oss bedre? Er du nysgjerrig på våre faglunsjer, og har du lurt på hvorfor vi har det så bra på våre sommerfester og vår årlige hyttetur?

Vi er veldig nysgjerrige på deg. Kanskje ikke på dine kurs eller ditt utdanningssted, men på hvordan du jobber som behandler, på hvem du er og hva du vil. Nysgjerrige på hvorfor du velger å kontakte nettopp oss. Nysgjerrige på hvilket inntrykk du har av oss som klinikk, og hvorfor du vil bytte ut din nåværende jobb for å starte her.

I dag har vi en veletablert klinikk på Kolbotn med fysioterapi, naprapati, osteopati, personlig trening og gruppetimer. Vi hjelper flere bedrifter ukentlig. Vi holder skadeforebyggende treninger for lag. For kundene, og for oss, er det praktisk at vi ligger i 5 minutters gangavstand fra togstasjonen og har stor gratis parkeringsplass rett utenfor. 1 gang i måneden har vi intern faglunsj, og vi har en intern kommunikasjonsplattform hvor vi diskuterer alt fra fag, drift og markedsføring til sosiale sammenkomster. Vi ønsker rett og slett å være en seriøs aktør, med hjertet på rette plassen og være en attraktiv arbeidsplass.

Nå skal vi også åpne avdeling Ski, og her har vi ganske store planer de neste årene. I og med at du har lest helt ned hit så er du kanskje nysgjerrig på hva vi skal finne på der? Om du kan jobbe der eller etablere deg på Kolbotn? Om det er noe du kan bidra med?

Vi tar det over kaffen!

Vi gleder oss til å møte deg, og går praten riktig så bra, så ser vi frem til å se hvor hos oss du hører aller mest hjemme. Hvem vet, kanskje du er av den anvendelige sorten og kan jobbe begge steder?

❗️Kontakt oss for en kaffe (eller te… ) på post@impulshelse.no og legg igjen noen ord om deg selv!

?‍♂️Og vær rask, vi ønsker deg helst på plass til 1. februar!

Gleder oss til å bli kjent med deg! ??

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.