•   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  Terapeuter

  Tonje Melheim Næss

  Hei dere! Jeg heter Tonje, og er en nysgjerrig sjel på 29 år.

  Jeg har jobbet i treningsbransjen siden 2008, og siden den tid har jeg rukket å ta en bachelor i ernæring, sertifisere meg til fysisk og mental trener – og nå er jeg på det 4 og siste året av en utdanning i Osteopati i Oslo.

  Mental helse er noe jeg finner som en viktig grunnmur når det kommer til både livstilsendring, smerteopplevelse, bevegelsesglede og mestring. Derfor integreres mental trening ofte i samarbeid med kunder og pasienter. Jeg syns det er vanvittig kult når mennesker begynner å se på sider av seg selv de ikke forstår så godt – enda. Her er det veldig mye spennende informasjon og erfaring å hente.

  Ikke minst er det gøy når mennesker tør å gjøre feil på veien mot et mål, vi har så utrolig mye verdifull erfaring å hente ved å tørre å feile litt.

  Jeg mener bevegelse og tilpasset ernæring gir muligheter for å hente energi, mestring og reserver i en hektisk hverdag. For å forstå et individ, mener jeg at må vi se på alt; Anatomi, fysiologi, sosiale faktorer og psykologiske faktorer. Mennesket er tross alt ikke bare muskler, fettprosent eller et resultat av hva vi spiser – vi er biologiske vesner som hele tiden tilpasser oss miljøet rundt oss. Og dette er viktig for meg i rollen som både fysisk og mental trener, ernæringsprofesjonell og muskelterapeut.

  Jeg mener trening, kosthold og ernæring skal være noe positivt i hverdagen og forenelig med individets egen prestasjonsarena. Enten du er idrettsutøver, lærer, kontormedarbeider eller pensjonist. Beveg deg fordi du vil bli våken og sterk. Spis god og næringstett mat for å bli opplagt, glad og for at du skal orke å være tilstede i livet ditt som er så viktig; for deg og alle rundt deg.

  Kontakt: Tonje@impulshelse.no

  Kristian Welle Glomset

  Kristian har stor kompetanse innen både terapi og trening. Han har lang erfaring som personlig trener og er opptatt av at trening gir glede og mestringsfølelse. Som terapeut er han oppdatert på ny kunnskap og ser etter sammenhengen mellom plagene, kroppen og hverdagen til sine kunder

  Eirik Søderholm Pedersen

  Eirik er utdannet naprapat på Naprapathøyskolen i Stockholm og er fra tidligere utdannet personlig trener fra AFPT. Han har gode kunnskaper om trening, rehabilitering og manuell behandling. Eirik følger godt med på nyeste forskning i faget vårt.

  Dorota Isadora Krzemien

  Dorota har en bachelorgrad i osteopati og har skrevet diplomoppgave ved Norges Helsehøyskole Campus Kristiania. Utenom skole jobber Dorota aktivt med idrettsutøvere og dansere. Dorota ønsker å finne årsaken til plagene du kommer med.

  Espen Holm

  Utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo i 2010 og har erfaring innen ortopedi, rehabilitering, bedrifthelsetjeneste og generell fysioterapi. Espen finner interesse i både å utøve og behandle plager innenfor en rekke idretter. Har de senere årene jobbet tett opp mot både idrettslag og individuelle idrettsutøvere.