fbpx
 •   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  Terapeuter

  Osteopat Lasse Christiansen

  Hei!

  Mitt navn er Lasse og jeg er utdannet Osteopat D.O MNOF ved Høyskolen Kristiania.

  Som osteopat er jeg opptatt av å finne sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag. Min interesse for kroppen og hva den er i stand til, gjør meg som terapeut enda mer nysgjerrig på å holde meg oppdatert faglig og hele tiden utvikle meg.

  Jeg bruker god tid på pasientene mine og undersøkelse, behandling og veiledning er tilpasset hver enkelt pasient.

  Som osteopat har jeg hatt pasienter med alt fra idrettsskader til andre smerter og plager i muskel- og skjelettsystemet. Hos meg er du velkommen uansett alder og hvilke plager du skulle ha. Sammen finner vi en løsning for at du skal komme tilbake til en frisk og normal hverdag så fort som mulig.

  Utenom jobben så er jeg veldig glad i trening og det å være aktiv. Har tidligere drevet en god del med styrketrening opp igjennom årene, mens nå er det løping som virkelig har fattet min interesse.

  Kontakt meg på

  lasse@impulshelse.no

  66 80 28 64

  476 03 054

  Osteopat Kristian Welle Glomset

  Kristian har stor kompetanse innen både terapi og trening. Han har lang erfaring som personlig trener og er opptatt av at trening gir glede og mestringsfølelse. Som terapeut er han oppdatert på ny kunnskap og ser etter sammenhengen mellom plagene, kroppen og hverdagen til sine kunder

  Naprapat Kine Hauger Sorte

  Kine er opptatt av å se hele mennesket da det som oftest er flere årsaker til dine plager og ubehag. Hun har fokus på at det er en god og forståelig dialog mellom behandler og deg som klient for best mulig resultat. Kine har lang erfaring som bedriftsnaprapat.

  Fysioterapeut Ingrid Bakken Tøsse

  Ingrid er fysioterapeut med videereutdannelse i idrettsfysioterapi. Hun har lang erfaring i klinisk praksis i Danmark. Du kan forvente god oppfølging av dine plager både med behandling og øvelser, uansett om du er idrettsutøver eller ønsker å fungere i hverdagen.

  Fysioterapeut Espen Holm-Engelstad

  Utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo i 2010 og har erfaring innen ortopedi, rehabilitering, bedrifthelsetjeneste og generell fysioterapi. Espen finner interesse i både å utøve og behandle plager innenfor en rekke idretter. Har de senere årene jobbet tett opp mot både idrettslag og individuelle idrettsutøvere.

  Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.