fbpx

Terapeuter

Osteopat og PT Kristian Welle Glomset

Hei

Jeg heter Kristian og jobber som personlig trener og osteopat på impuls helse. Personer som kommer til meg er ofte folk med plager og smerter i muskel og skjelettsystemet. Dette kan være alt fra akutte til kroniske plager. Som behandler bruker jeg god tid på å kartlegge smertene, hvorfor disse smertene har utviklet seg og hva slags tilnærming jeg mener er optimalt. Med dette i bakhodet vil behandlingen veldig ofte bestå av manuell behandling på benk, i tillegg til øvelser som et supplement til behandlingen.

Jeg ser typisk mange unge utøvere fra idretten, men også mye av mannen i gata som har vondt i rygg, skuldre eller nakke, men også andre steder i kroppen.

 

Som personlig trener er jeg direkte og konsekvent. Jeg er opptatt av du som kunde skal lære så mye som mulig og sitte igjen med noe etterpå. Jeg er også opptatt av å tilpasse treningen og kostholdet til deg som person. Personlig trening skal være personlig tilpasset, og det som funker for meg er nødvendigvis ikke rett tilnærming for deg. Forskjellige mennesker har forskjellige målsetninger og treningen med meg gjenspeiler dette, enten du vil bli sterkere, få større muskler, gå ned i vekt eller bare trene for generell helse. Hos meg får du ingen fancy gimmicks eller trender, men veiledning basert på tilgjengelig forskning som har blitt vist å være effektivt.

Jeg holder disse gruppene på Impuls Helse

Kontakt: kristian@impulshelse.no

Fysioterapeut Ingrid Bakken Tøsse

Ingrid er fysioterapeut med videereutdannelse i idrettsfysioterapi. Hun har lang erfaring i klinisk praksis i Danmark. Du kan forvente god oppfølging av dine plager både med behandling og øvelser, uansett om du er idrettsutøver eller ønsker å fungere i hverdagen.

Fysioterapeut Espen Holm-Engelstad

Utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo i 2010 og har erfaring innen ortopedi, rehabilitering, bedrifthelsetjeneste og generell fysioterapi. Espen finner interesse i både å utøve og behandle plager innenfor en rekke idretter. Har de senere årene jobbet tett opp mot både idrettslag og individuelle idrettsutøvere.

Osteopat Dorota Isadora Krzemien

Dorota har en bachelorgrad i osteopati og har skrevet diplomoppgave ved Norges Helsehøyskole Campus Kristiania. Utenom skole jobber Dorota aktivt med idrettsutøvere og dansere. Dorota ønsker å finne årsaken til plagene du kommer med.

Naprapat Glenn Halvorsen

Glenn er utdannet naprapat gjennom en 4-årig utdannelse på Naprapathøyskolen i Stockholm. Han har lang erfaring som medisinsk ansvarlig i idrettslag og holder foredrag for trenerutdanning i Norges Håndballforbund. Har spesielt interesse for skulderplager og rehabilitering.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.