•   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  Terapeuter

  Kristian Welle Glomset

  Kristian er utdannet osteopat på Høyskolen Kristiania og har i tillegg lang erfaring som personlig trener. Som terapeut er han opptatt av å bruke god tid på å kartlegge sammenhengen mellom plagene, kroppen og hverdagen til pasienten. Kristian behandler både akutte og langvarige plager i muskel- og skjelettsystemet, blant annet ryggsmerter, nakkesmerter og skuldersmerter. Han er også spesielt interessert i idrettsskader. Kristian er opptatt av å holde høy faglig kompetanse med pasienten i fokus. Han holder seg faglig oppdatert på ny forskning og er alltid ute etter å lære ny kunnskap, slik at pasienten alltid skal få best mulig behandling for sine plager.

  Som personlig trener har Kristian stor kompetanse innenfor styrketrening. Han har lang erfaring som PT og jobber med alle typer kunder som ønsker å trene. Kristian har stort fokus på teknikk og er opptatt av å gjøre treningen meningsfull for kundene. Trening skal være noe som gir glede og mestringsfølelse og dette står sentralt i treningen med Kristian. Han er også opptatt av kosthold og ernæring og gir derfor kostholdsveiledning til kunder som ønsker dette. Kristian har som mål at du som kunde skal sitte igjen med større kunnskap, motivasjon, mestringsfølelse og resultater du kan være stolt over.

  Dorota Isadora Krzemien

  Dorota har en bachelorgrad i osteopati og har skrevet diplomoppgave ved Norges Helsehøyskole Campus Kristiania. Utenom skole jobber Dorota aktivt med idrettsutøvere og dansere. Dorota ønsker å finne årsaken til plagene du kommer med.

  Glenn Halvorsen

  Glenn er utdannet naprapat gjennom en 4-årig utdannelse på Naprapathøyskolen i Stockholm. Han har lang erfaring som medisinsk ansvarlig i idrettslag og holder foredrag for trenerutdanning i Norges Håndballforbund. Har spesielt interesse for skulderplager og rehabilitering.

  Eirik Søderholm Pedersen

  Eirik er utdannet naprapat på Naprapathøyskolen i Stockholm og er fra tidligere utdannet personlig trener fra AFPT. Han har gode kunnskaper om trening, rehabilitering og manuell behandling. Eirik følger godt med på nyeste forskning i faget vårt.

  Espen Holm

  Utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo i 2010 og har erfaring innen ortopedi, rehabilitering, bedrifthelsetjeneste og generell fysioterapi. Espen finner interesse i både å utøve og behandle plager innenfor en rekke idretter. Har de senere årene jobbet tett opp mot både idrettslag og individuelle idrettsutøvere.