fbpx
 •   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  Terapeuter

  Naprapat Kine Hauger Sorte

  Kine er utdannet naprapat ved Naprapathögskolan i Stockholm, og har siden 2010 jobbet som naprapat og gruppeinstruktør både på Voss, i Ski og i Oslo. Under disse årene har hun også jobbet ute på ulike bedrifter som fast bedriftsnaprapat.

  Som terapeut er Kine opptatt av å se hele mennesket da det som oftest er flere årsaker til dine plager og ubehag. Underveis i behandlingsforløpet har hun fokus på at det er en god og forståelig dialog mellom behandler og deg som klient for best mulig resultat. At klienten blir forklart, og forstår, hvordan behandleren jobber er viktig.

  Hun har stor interesse for hvordan kroppen vår takler hverdagens belastning, og vil i tillegg til behandling på benken hjelpe deg med veiledning om hvordan du kan trene og belaste kroppen riktig for å redusere plagene i muskel- og skjelettapparatet.

  Kine er generelt interessert i idrett og har i de siste årene jobbet litt med syklister, både forebyggende og rehabiliterende.

   

  Kurset innen:

  • RedCord Active core slyngetrening
  • Smertebehandling med nåler, dry needling
  • Sertifisert kettlebellinstruktør, IKFF
  • Foam Roller, SMRT-CORE triggerpoint performace
  • Obligatoriske etterutdanningskurs i regi av Norges Naprapatforbund 2018-2019
  • Klinisk undersøkelse og behandling av skulder. Del 1
  • Grunnkurs idrettsmedisin NIMI, trinn 1

   

  Vi er her for å hjelpe dere, så det er bare å ta kontakt.

  kine@impulshelse.no

  Tlf: 66 80 28 64

  Mob: 400 19 632

  Osteopat Kristian Welle Glomset

  Kristian har stor kompetanse innen både terapi og trening. Han har lang erfaring som personlig trener og er opptatt av at trening gir glede og mestringsfølelse. Som terapeut er han oppdatert på ny kunnskap og ser etter sammenhengen mellom plagene, kroppen og hverdagen til sine kunder

  Osteopat Lasse Christiansen

  Lasse var ferdigutdannet osteopat sommeren 2019. Han har en genuin interesse for faget og menneskene han møter i sin jobb. Derfor er han flink til å finne sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag.

  Fysioterapeut Espen Holm-Engelstad

  Utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo i 2010 og har erfaring innen ortopedi, rehabilitering, bedrifthelsetjeneste og generell fysioterapi. Espen finner interesse i både å utøve og behandle plager innenfor en rekke idretter. Har de senere årene jobbet tett opp mot både idrettslag og individuelle idrettsutøvere.

  Fysioterapeut Ingrid Bakken Tøsse

  Ingrid er fysioterapeut med videereutdannelse i idrettsfysioterapi. Hun har lang erfaring i klinisk praksis i Danmark. Du kan forvente god oppfølging av dine plager både med behandling og øvelser, uansett om du er idrettsutøver eller ønsker å fungere i hverdagen.

  Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.