fbpx

Terapeuter

Naprapat Kine Hauger Sorte

Kine er utdannet naprapat ved Naprapathögskolan i Stockholm, og har siden 2010 jobbet som naprapat og gruppeinstruktør både på Voss, i Ski og i Oslo. Under disse årene har hun også jobbet ute på ulike bedrifter som fast bedriftsnaprapat.

Som terapeut er Kine opptatt av å se hele mennesket da det som oftest er flere årsaker til dine plager og ubehag. Underveis i behandlingsforløpet har hun fokus på at det er en god og forståelig dialog mellom behandler og deg som klient for best mulig resultat. At klienten blir forklart, og forstår, hvordan behandleren jobber er viktig.

Hun har stor interesse for hvordan kroppen vår takler hverdagens belastning, og vil i tillegg til behandling på benken hjelpe deg med veiledning om hvordan du kan trene og belaste kroppen riktig for å redusere plagene i muskel- og skjelettapparatet.

Kine er generelt interessert i idrett og har i de siste årene jobbet litt med syklister, både forebyggende og rehabiliterende.

 

Kurset innen:

  • RedCord Active core slyngetrening
  • Smertebehandling med nåler, dry needling
  • Sertifisert kettlebellinstruktør, IKFF
  • Foam Roller, SMRT-CORE triggerpoint performace
  • Obligatoriske etterutdanningskurs i regi av Norges Naprapatforbund 2018-2019
  • Klinisk undersøkelse og behandling av skulder. Del 1
  • Grunnkurs idrettsmedisin NIMI, trinn 1

 

Vi er her for å hjelpe dere, så det er bare å ta kontakt.

kine@impulshelse.no

Tlf: 66 80 28 64

Mob: 400 19 632

Fysioterapeut Karin Louise Andersson

Karin er utdannet fysioterapeut på høyskolen i Oslo. Hun har erfaring innen muskel – og skjelettplager, geriatri og kvinnehelse. Karin har videreutdanning innen kvinnehelse, har mor og barn kurs hos oss og er en del av ParkinsonNet. Kommunikasjon og å formidle kunnskap på en enkel måte er noe hun legger stor vekt på.

Naprapat Glenn Halvorsen

Glenn er utdannet naprapat gjennom en 4-årig utdannelse på Naprapathøyskolen i Stockholm. Han har lang erfaring som medisinsk ansvarlig i idrettslag og holder foredrag for trenerutdanning i Norges Håndballforbund. Har spesielt interesse for skulderplager og rehabilitering.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.