fbpx

Terapeuter

Naprapat Kine Hauger Sorte

Kine er utdannet naprapat ved Naprapathögskolan i Stockholm, og har siden 2010 jobbet som naprapat og gruppeinstruktør både på Voss, i Ski og i Oslo. Under disse årene har hun også jobbet ute på ulike bedrifter som fast bedriftsnaprapat.

Som terapeut er Kine opptatt av å se hele mennesket da det som oftest er flere årsaker til dine plager og ubehag. Underveis i behandlingsforløpet har hun fokus på at det er en god og forståelig dialog mellom behandler og deg som klient for best mulig resultat. At klienten blir forklart, og forstår, hvordan behandleren jobber er viktig.

Hun har stor interesse for hvordan kroppen vår takler hverdagens belastning, og vil i tillegg til behandling på benken hjelpe deg med veiledning om hvordan du kan trene og belaste kroppen riktig for å redusere plagene i muskel- og skjelettapparatet.

Kine er generelt interessert i idrett og har i de siste årene jobbet litt med syklister, både forebyggende og rehabiliterende.

 

Kurset innen:

  • RedCord Active core slyngetrening
  • Smertebehandling med nåler, dry needling
  • Sertifisert kettlebellinstruktør, IKFF
  • Foam Roller, SMRT-CORE triggerpoint performace
  • Obligatoriske etterutdanningskurs i regi av Norges Naprapatforbund 2018-2019
  • Klinisk undersøkelse og behandling av skulder. Del 1
  • Grunnkurs idrettsmedisin NIMI, trinn 1

 

Vi er her for å hjelpe dere, så det er bare å ta kontakt.

kine@impulshelse.no

Tlf: 66 80 28 64

Mob: 400 19 632

Fysioterapeut Ingrid Bakken Tøsse

Ingrid er fysioterapeut med videereutdannelse i idrettsfysioterapi. Hun har lang erfaring i klinisk praksis i Danmark. Du kan forvente god oppfølging av dine plager både med behandling og øvelser, uansett om du er idrettsutøver eller ønsker å fungere i hverdagen.

Fysioterapeut Karin Louise Andersson

Karin er utdannet fysioterapeut på høyskolen i Oslo. Hun har erfaring innen muskel – og skjelettplager, geriatri og kvinnehelse. Karin har videreutdanning innen kvinnehelse, har mor og barn kurs hos oss og er en del av ParkinsonNet. Kommunikasjon og å formidle kunnskap på en enkel måte er noe hun legger stor vekt på.

Osteopat Dorota Isadora Krzemien

Dorota har en bachelorgrad i osteopati og har skrevet diplomoppgave ved Norges Helsehøyskole Campus Kristiania. Utenom skole jobber Dorota aktivt med idrettsutøvere og dansere. Dorota ønsker å finne årsaken til plagene du kommer med.

Fysioterapeut Marius Halvorsen

Marius har erfaring innen rehabilitering av nevrologiske skader, barnefysioterapi, ortopedi og trening ved hjerte- og lungesykdom. Marius er selv aktiv håndballspiller for Follo HK og er også interessert i idrettsrelaterte skader.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.