fbpx

Terapeuter

Fysioterapeut Karin Louise Andersson

Karin er utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo. Hun har erfaring og stor interesse for behandling og trening under og etter graviditeten i tillegg til generelle muskel og skjelettplager. Ved behandling og trening blir det lagt vekt på god kommunikasjon og på å formidle kunnskap på en forståelig måte for å få best mulig resultat.

På Impuls Helse holder Karin Mor og Barn-timer, og setter opp flere kurs hvert år. Disse kursene har blitt veldig populære!

Kontakt: karin@impulshelse.no

Naprapat Glenn Halvorsen

Glenn er utdannet naprapat gjennom en 4-årig utdannelse på Naprapathøyskolen i Stockholm. Han har lang erfaring som medisinsk ansvarlig i idrettslag og holder foredrag for trenerutdanning i Norges Håndballforbund. Har spesielt interesse for skulderplager og rehabilitering.

Naprapat Kine Hauger Sorte

Kine er opptatt av å se hele mennesket da det som oftest er flere årsaker til dine plager og ubehag. Hun har fokus på at det er en god og forståelig dialog mellom behandler og deg som klient for best mulig resultat. Kine har lang erfaring som bedriftsnaprapat.

Fysioterapeut Espen Holm-Engelstad

Utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo i 2010 og har erfaring innen ortopedi, rehabilitering, bedrifthelsetjeneste og generell fysioterapi. Espen finner interesse i både å utøve og behandle plager innenfor en rekke idretter. Har de senere årene jobbet tett opp mot både idrettslag og individuelle idrettsutøvere.

Osteopat Dorota Isadora Krzemien

Dorota har en bachelorgrad i osteopati og har skrevet diplomoppgave ved Norges Helsehøyskole Campus Kristiania. Utenom skole jobber Dorota aktivt med idrettsutøvere og dansere. Dorota ønsker å finne årsaken til plagene du kommer med.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.