fbpx

Terapeuter

Fysioterapeut Karin Louise Andersson

Karin er utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo. Hun har erfaring og stor interesse for behandling og trening under og etter graviditeten i tillegg til generelle muskel og skjelettplager. Ved behandling og trening blir det lagt vekt på god kommunikasjon og på å formidle kunnskap på en forståelig måte for å få best mulig resultat.

På Impuls Helse holder Karin Mor og Barn-timer, og setter opp flere kurs hvert år. Disse kursene har blitt veldig populære!

Kontakt: karin@impulshelse.no

Osteopat Dorota Isadora Krzemien

Dorota har en bachelorgrad i osteopati og har skrevet diplomoppgave ved Norges Helsehøyskole Campus Kristiania. Utenom skole jobber Dorota aktivt med idrettsutøvere og dansere. Dorota ønsker å finne årsaken til plagene du kommer med.

Fysioterapeut Espen Holm-Engelstad

Utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo i 2010 og har erfaring innen ortopedi, rehabilitering, bedrifthelsetjeneste og generell fysioterapi. Espen finner interesse i både å utøve og behandle plager innenfor en rekke idretter. Har de senere årene jobbet tett opp mot både idrettslag og individuelle idrettsutøvere.

Fysioterapeut Ingrid Bakken Tøsse

Ingrid er fysioterapeut med videereutdannelse i idrettsfysioterapi. Hun har lang erfaring i klinisk praksis i Danmark. Du kan forvente god oppfølging av dine plager både med behandling og øvelser, uansett om du er idrettsutøver eller ønsker å fungere i hverdagen.

Naprapat Glenn Halvorsen

Glenn er utdannet naprapat gjennom en 4-årig utdannelse på Naprapathøyskolen i Stockholm. Han har lang erfaring som medisinsk ansvarlig i idrettslag og holder foredrag for trenerutdanning i Norges Håndballforbund. Har spesielt interesse for skulderplager og rehabilitering.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.