fbpx

Terapeuter

Fysioterapeut Karin Louise Andersson

Karin er utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo, og har siden 2018 jobbet både i kommunen og i det private. Karin har en stor interesse for muskel– og skjelettplager og legger stor vekt på god kommunikasjon og på å formidle kunnskap på en forståelig måte for å få best mulig resultat.

Med en videreutdanning innen kvinnehelse tilbyr hun undersøkelse og behandling av bekkenbunn. Karin holder også mor og barn timer på klinikken hvor fokus ligger på å få en optimalt fungerende kropp.

Karin er en del av ParkinsonNet, og har erfaring med trening og behandling av symptomer hos personer med Parkinson.

Kurs:
–    Pre- og postnatal coach
–    Undersøkelse og behandling av bekkenbunn
–    ParkinsonNet

Kontakt: karin@impulshelse.no

Naprapat Glenn Halvorsen

Glenn er utdannet naprapat gjennom en 4-årig utdannelse på Naprapathøyskolen i Stockholm. Han har lang erfaring som medisinsk ansvarlig i idrettslag og holder foredrag for trenerutdanning i Norges Håndballforbund. Har spesielt interesse for skulderplager og rehabilitering.

Fysioterapeut Espen Holm-Engelstad

Utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo i 2010 og har erfaring innen ortopedi, rehabilitering, bedrifthelsetjeneste og generell fysioterapi. Espen finner interesse i både å utøve og behandle plager innenfor en rekke idretter. Har de senere årene jobbet tett opp mot både idrettslag og individuelle idrettsutøvere.

Fysioterapeut Marius Halvorsen

Marius har erfaring innen rehabilitering av nevrologiske skader, barnefysioterapi, ortopedi og trening ved hjerte- og lungesykdom. Marius er selv aktiv håndballspiller for Follo HK og er også interessert i idrettsrelaterte skader.

Fysioterapeut Ingrid Bakken Tøsse

Ingrid er fysioterapeut med videereutdannelse i idrettsfysioterapi. Hun har lang erfaring i klinisk praksis i Danmark. Du kan forvente god oppfølging av dine plager både med behandling og øvelser, uansett om du er idrettsutøver eller ønsker å fungere i hverdagen.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.