fbpx

Terapeuter

Fysioterapeut Karin Louise Andersson

Karin er utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo, og har siden 2018 jobbet både i kommunen og i det private. Karin har en stor interesse for muskel– og skjelettplager og legger stor vekt på god kommunikasjon og på å formidle kunnskap på en forståelig måte for å få best mulig resultat.

Med en videreutdanning innen kvinnehelse tilbyr hun undersøkelse og behandling av bekkenbunn. Karin holder også mor og barn timer på klinikken hvor fokus ligger på å få en optimalt fungerende kropp.

Karin er en del av ParkinsonNet, og har erfaring med trening og behandling av symptomer hos personer med Parkinson.

Kurs:
–    Pre- og postnatal coach
–    Undersøkelse og behandling av bekkenbunn
–    ParkinsonNet

Kontakt: karin@impulshelse.no

Fysioterapeut Ingrid Bakken Tøsse

Ingrid er fysioterapeut med videereutdannelse i idrettsfysioterapi. Hun har lang erfaring i klinisk praksis i Danmark. Du kan forvente god oppfølging av dine plager både med behandling og øvelser, uansett om du er idrettsutøver eller ønsker å fungere i hverdagen.

Naprapat Glenn Halvorsen

Glenn er utdannet naprapat gjennom en 4-årig utdannelse på Naprapathøyskolen i Stockholm. Han har lang erfaring som medisinsk ansvarlig i idrettslag og holder foredrag for trenerutdanning i Norges Håndballforbund. Har spesielt interesse for skulderplager og rehabilitering.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.