fbpx

Terapeuter

Fysioterapeut Ingrid Bakken Tøsse

Ingrid er utdannet fysioterapeut fra Odense, og har siden 2015 jobbet som fysioterapeut og trener i Danmark. Med en videreutdannelse i idrettsfysioterapi, har hun en stor interesse i å jobbe med skader samt forebyggende- og prestasjonsfremmende trening innenfor idretten. Privat er Ingrids lidenskap og livsstil tett knyttet til det sportslige, gjennom mange år med håndball, løp og styrketrening.

Som terapeut gir Ingrid det samme engasjement for å hjelpe deg uansett om ditt ønske er å bli best i din idrett, vedlikeholde en frisk kropp på mosjonist plan eller ønsker å ha en fungerende hverdag uten plager. Hun legger en innsats i å bli kjent med deg og din kropp som helhet, for best mulig å kunne tilpasse seg til dine målsetninger.

Kurs og utdannelser:

  • Bachelor Fysioterapi
  • Idrettsfysioterapi del 1 eksaminert
  • Mulligan mobiliseringsteknikker del A og B
  • Teknikker i squat, benkpress og dødløft
  • Manipulasjons kurser rygg
  • Dry needling – nålebehandling

Kontakt henne på:

ingrid@impulshelse.no

66 80 28 64

466 25 996

Fysioterapeut Espen Holm-Engelstad

Utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo i 2010 og har erfaring innen ortopedi, rehabilitering, bedrifthelsetjeneste og generell fysioterapi. Espen finner interesse i både å utøve og behandle plager innenfor en rekke idretter. Har de senere årene jobbet tett opp mot både idrettslag og individuelle idrettsutøvere.

Fysioterapeut Marius Halvorsen

Marius har erfaring innen rehabilitering av nevrologiske skader, barnefysioterapi, ortopedi og trening ved hjerte- og lungesykdom. Marius er selv aktiv håndballspiller for Follo HK og er også interessert i idrettsrelaterte skader.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.