fbpx
 •   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  Terapeuter

  Fysioterapeut Ingrid Bakken Tøsse

  Ingrid er utdannet fysioterapeut fra Odense, og har siden 2015 jobbet som fysioterapeut og trener i Danmark. Med en videreutdannelse i idrettsfysioterapi, har hun en stor interesse i å jobbe med skader samt forebyggende- og prestasjonsfremmende trening innenfor idretten. Privat er Ingrids lidenskap og livsstil tett knyttet til det sportslige, gjennom mange år med håndball, løp og styrketrening.

  Som terapeut gir Ingrid det samme engasjement for å hjelpe deg uansett om ditt ønske er å bli best i din idrett, vedlikeholde en frisk kropp på mosjonist plan eller ønsker å ha en fungerende hverdag uten plager. Hun legger en innsats i å bli kjent med deg og din kropp som helhet, for best mulig å kunne tilpasse seg til dine målsetninger.

  Kurs og utdannelser:

  • Bachelor Fysioterapi
  • Idrettsfysioterapi del 1 eksaminert
  • Mulligan mobiliseringsteknikker del A og B
  • Teknikker i squat, benkpress og dødløft
  • Manipulasjons kurser rygg
  • Dry needling – nålebehandling

  Kontakt henne på:

  ingrid@impulshelse.no

  66 80 28 64

  466 25 996

  Naprapat Kine Hauger Sorte

  Kine er opptatt av å se hele mennesket da det som oftest er flere årsaker til dine plager og ubehag. Hun har fokus på at det er en god og forståelig dialog mellom behandler og deg som klient for best mulig resultat. Kine har lang erfaring som bedriftsnaprapat.

  Fysioterapeut Espen Holm-Engelstad

  Utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo i 2010 og har erfaring innen ortopedi, rehabilitering, bedrifthelsetjeneste og generell fysioterapi. Espen finner interesse i både å utøve og behandle plager innenfor en rekke idretter. Har de senere årene jobbet tett opp mot både idrettslag og individuelle idrettsutøvere.

  Naprapat Glenn Halvorsen

  Glenn er utdannet naprapat gjennom en 4-årig utdannelse på Naprapathøyskolen i Stockholm. Han har lang erfaring som medisinsk ansvarlig i idrettslag og holder foredrag for trenerutdanning i Norges Håndballforbund. Har spesielt interesse for skulderplager og rehabilitering.

  Osteopat Lasse Christiansen

  Lasse var ferdigutdannet osteopat sommeren 2019. Han har en genuin interesse for faget og menneskene han møter i sin jobb. Derfor er han flink til å finne sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag.

  Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.