fbpx
 •   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  Terapeuter

  Fysioterapeut Ingrid Bakken Tøsse

  Ingrid er utdannet fysioterapeut fra Odense, og har siden 2015 jobbet som fysioterapeut og trener i Danmark. Med en videreutdannelse i idrettsfysioterapi, har hun en stor interesse i å jobbe med skader samt forebyggende- og prestasjonsfremmende trening innenfor idretten. Privat er Ingrids lidenskap og livsstil tett knyttet til det sportslige, gjennom mange år med håndball, løp og styrketrening.

  Som terapeut gir Ingrid det samme engasjement for å hjelpe deg uansett om ditt ønske er å bli best i din idrett, vedlikeholde en frisk kropp på mosjonist plan eller ønsker å ha en fungerende hverdag uten plager. Hun legger en innsats i å bli kjent med deg og din kropp som helhet, for best mulig å kunne tilpasse seg til dine målsetninger.

  Kurs og utdannelser:

  • Bachelor Fysioterapi
  • Idrettsfysioterapi del 1 eksaminert
  • Mulligan mobiliseringsteknikker del A og B
  • Teknikker i squat, benkpress og dødløft
  • Manipulasjons kurser rygg
  • Dry needling – nålebehandling

  Kontakt henne på:

  ingrid@impulshelse.no

  66 80 28 64

  466 25 996

  Naprapat Glenn Halvorsen

  Glenn er utdannet naprapat gjennom en 4-årig utdannelse på Naprapathøyskolen i Stockholm. Han har lang erfaring som medisinsk ansvarlig i idrettslag og holder foredrag for trenerutdanning i Norges Håndballforbund. Har spesielt interesse for skulderplager og rehabilitering.

  Osteopat Kristian Welle Glomset

  Kristian har stor kompetanse innen både terapi og trening. Han har lang erfaring som personlig trener og er opptatt av at trening gir glede og mestringsfølelse. Som terapeut er han oppdatert på ny kunnskap og ser etter sammenhengen mellom plagene, kroppen og hverdagen til sine kunder

  Fysioterapeut Espen Holm-Engelstad

  Utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo i 2010 og har erfaring innen ortopedi, rehabilitering, bedrifthelsetjeneste og generell fysioterapi. Espen finner interesse i både å utøve og behandle plager innenfor en rekke idretter. Har de senere årene jobbet tett opp mot både idrettslag og individuelle idrettsutøvere.

  Osteopat Dorota Isadora Krzemien

  Dorota har en bachelorgrad i osteopati og har skrevet diplomoppgave ved Norges Helsehøyskole Campus Kristiania. Utenom skole jobber Dorota aktivt med idrettsutøvere og dansere. Dorota ønsker å finne årsaken til plagene du kommer med.

  Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.