fbpx
 •   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  Terapeuter

  Glenn Halvorsen

  Glenn er utdannet naprapat gjennom en 4-årig utdannelse på Naprapathøyskolen i Stockholm. Som naprapat på Impuls Helse jobber Glenn med behandling av muskel- og skjelettplager. Dette kan være både akutte plager og langvarige plager.

  I sin behandling benytter Glenn seg av både behandling på benk og trening/øvelser i vårt treningsstudio. Glenn jobber mye med idrettsutøvere innenfor rehabilitering og prestasjon, men du trenger ikke være idrettsutøver for å benytte ham. Han hjelper også deg som har plager i hverdagen som begrenser deg i jobben eller vanlige aktiviteter.

  Glenn jobbet på Plexusklinikken i Ski fra 2010-2014. I 2014 startet han Impuls Helse AS sammen med fysioterapeut Espen Holm.

  Fra 2010 til 2012 hadde Glenn ansvaret for skadeforebyggende trening med 4 lag i Ski Håndball. Fra 2010 til 2014 hadde han det medisinske ansvaret for Follo HK herrer i Postenligaen. 2015-2017 hadde Glenn sammen med Espen ansvaret for Kolbotn Herrer i 2 divisjon.

  Etter 7 år med med ansvar for skadeforebyggende trening og medisinsk ansvar har interessen blitt spesielt stor for skulderplager. På den forebyggende delen kan du som spiller eller ditt lag få stor hjelp av Glenn og et samarbeid med Impuls Helse. Har du allerede skulderplager vil du bli godt ivaretatt hos Glenn som legger stor vekt på hva dine faktiske krav er og gir deg de rådene/treningen du trenger for å komme tilbake til spill.

  Glenn er ivrig på spre kunnskapen sin og holder foredrag for Norges Håndballforbund sin trenerutdanning innenfor håndballskader, rehabilitering og teiping.

  Kontakt: glenn@impulshelse.no

  Eirik Søderholm Pedersen

  Eirik er utdannet naprapat på Naprapathøyskolen i Stockholm og er fra tidligere utdannet personlig trener fra AFPT. Han har gode kunnskaper om trening, rehabilitering og manuell behandling. Eirik følger godt med på nyeste forskning i faget vårt.

  Kristian Welle Glomset

  Kristian har stor kompetanse innen både terapi og trening. Han har lang erfaring som personlig trener og er opptatt av at trening gir glede og mestringsfølelse. Som terapeut er han oppdatert på ny kunnskap og ser etter sammenhengen mellom plagene, kroppen og hverdagen til sine kunder

  Espen Holm-Engelstad

  Utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo i 2010 og har erfaring innen ortopedi, rehabilitering, bedrifthelsetjeneste og generell fysioterapi. Espen finner interesse i både å utøve og behandle plager innenfor en rekke idretter. Har de senere årene jobbet tett opp mot både idrettslag og individuelle idrettsutøvere.

  Dorota Isadora Krzemien

  Dorota har en bachelorgrad i osteopati og har skrevet diplomoppgave ved Norges Helsehøyskole Campus Kristiania. Utenom skole jobber Dorota aktivt med idrettsutøvere og dansere. Dorota ønsker å finne årsaken til plagene du kommer med.

  Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.