fbpx

Terapeuter

Naprapat Glenn Halvorsen

Glenn er utdannet naprapat gjennom en 4-årig utdannelse på Naprapathøyskolen i Stockholm. Som naprapat på Impuls Helse jobber Glenn med behandling av muskel- og skjelettplager. Dette kan være både akutte plager og langvarige plager.

I sin behandling benytter Glenn seg av både behandling på benk og trening/øvelser i vårt treningsstudio. Glenn jobber mye med idrettsutøvere innenfor rehabilitering og prestasjon, men du trenger ikke være idrettsutøver for å benytte ham. Han hjelper også deg som har plager i hverdagen som begrenser deg i jobben eller vanlige aktiviteter.

Glenn jobbet på Plexusklinikken i Ski fra 2010-2014. I 2014 startet han Impuls Helse AS sammen med fysioterapeut Espen Holm.

Fra 2010 til 2012 hadde Glenn ansvaret for skadeforebyggende trening med 4 lag i Ski Håndball. Fra 2010 til 2014 hadde han det medisinske ansvaret for Follo HK herrer i Postenligaen. 2015-2017 hadde Glenn sammen med Espen ansvaret for Kolbotn Herrer i 2 divisjon.

Etter 7 år med med ansvar for skadeforebyggende trening og medisinsk ansvar har interessen blitt spesielt stor for skulderplager. På den forebyggende delen kan du som spiller eller ditt lag få stor hjelp av Glenn og et samarbeid med Impuls Helse. Har du allerede skulderplager vil du bli godt ivaretatt hos Glenn som legger stor vekt på hva dine faktiske krav er og gir deg de rådene/treningen du trenger for å komme tilbake til spill.

Glenn er ivrig på spre kunnskapen sin og holder foredrag for Norges Håndballforbund sin trenerutdanning innenfor håndballskader, rehabilitering og teiping.

Kontakt: glenn@impulshelse.no

Naprapat Kine Hauger Sorte

Kine er opptatt av å se hele mennesket da det som oftest er flere årsaker til dine plager og ubehag. Hun har fokus på at det er en god og forståelig dialog mellom behandler og deg som klient for best mulig resultat. Kine har lang erfaring som bedriftsnaprapat.

Fysioterapeut Karin Louise Andersson

Karin er utdannet fysioterapeut på høyskolen i Oslo. Hun har erfaring innen muskel – og skjelettplager, geriatri og kvinnehelse. Karin har videreutdanning innen kvinnehelse, har mor og barn kurs hos oss og er en del av ParkinsonNet. Kommunikasjon og å formidle kunnskap på en enkel måte er noe hun legger stor vekt på.

Osteopat Dorota Isadora Krzemien

Dorota har en bachelorgrad i osteopati og har skrevet diplomoppgave ved Norges Helsehøyskole Campus Kristiania. Utenom skole jobber Dorota aktivt med idrettsutøvere og dansere. Dorota ønsker å finne årsaken til plagene du kommer med.

Fysioterapeut Ingrid Bakken Tøsse

Ingrid er fysioterapeut med videereutdannelse i idrettsfysioterapi. Hun har lang erfaring i klinisk praksis i Danmark. Du kan forvente god oppfølging av dine plager både med behandling og øvelser, uansett om du er idrettsutøver eller ønsker å fungere i hverdagen.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.