fbpx

Terapeuter

Fysioterapeut Marius Halvorsen

Marius er utdannet fysioterapeut ved storbyuniversitetet OsloMet og har erfaring innen rehabilitering av nevrologiske skader, barnefysioterapi, ortopedi og trening ved hjerte- og lungesykdom. Som fysioterapeut ønsker Marius å bidra med behandling og treningsveiledning som er tilrettelagt dine behov. Marius er tilgjengelig på begge klinikkene våre, både i Ski og på Kolbotn, og ønsker å hjelpe deg med å bli kvitt dine plager.

Marius er selv aktiv håndballspiller for Follo HK og har stor interesse for idrettsrelaterte skader. Han skrev blant annet sin bacheloroppgave om skadeforebyggende trening mot korsbåndsskader hos unge, kvinnelige håndballspillere. Marius har gjennomført kurset FIFA Diploma in Football Medicine og besitter også kunnskaper om forebygging og behandling av fotballrelaterte skader.

Marius har gjennom erfaringer fra Ullevål sykehus, Catosenteret og hjemmefysioterapi-tjenesten i Oslo kommune skaffet seg kunnskaper om ortopediske skader og fysioterapi for eldre. Han har blant annet skrevet et blogginnlegg om artrose og leddsmerter på nettsiden vår, denne finner du her.

Gjennomførte kurs og utdannelser:

  • Bachelor i fysioterapi ved OsloMet – Storbyuniversitetet. (Tidl. Høgskolen i Oslo og Akershus)
  • Teoretisk og praktisk kurs i Skanlab NG, laser, elektroterapi og trykkbølgebehandling.
  • FIFA Diploma in Football Medicine.

Marius kan kontaktes på:

Mail: marius@impulshelse.no

Tlf: 66 80 28 64
Tlf: 909 37 876

Naprapat Kine Hauger Sorte

Kine er opptatt av å se hele mennesket da det som oftest er flere årsaker til dine plager og ubehag. Hun har fokus på at det er en god og forståelig dialog mellom behandler og deg som klient for best mulig resultat. Kine har lang erfaring som bedriftsnaprapat.

Fysioterapeut Ingrid Bakken Tøsse

Ingrid er fysioterapeut med videereutdannelse i idrettsfysioterapi. Hun har lang erfaring i klinisk praksis i Danmark. Du kan forvente god oppfølging av dine plager både med behandling og øvelser, uansett om du er idrettsutøver eller ønsker å fungere i hverdagen.

Fysioterapeut Espen Holm-Engelstad

Utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo i 2010 og har erfaring innen ortopedi, rehabilitering, bedrifthelsetjeneste og generell fysioterapi. Espen finner interesse i både å utøve og behandle plager innenfor en rekke idretter. Har de senere årene jobbet tett opp mot både idrettslag og individuelle idrettsutøvere.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.