•   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  Terapeuter

  Espen Holm

  Hei!

  Jeg heter Espen og er fysioterapeut og eier av Impuls Helse. Hos meg får du hjelp med et stort utvalg av muskel- og skjelettplager. Mange av mine kunder kommer med smerter i sener og muskulatur i skuldre, hofter, knær og ankler, og har godt utbytte av veiledning og oppfølging med riktig trening, modifisering av belastning i aktivitet og behandling. Sammen gjør vi dette så trygt og effektivt vi kan og følger oppdatert kunnskap om dine plager.

  Personlig er jeg svært interessert i trening, med en spesiell lidenskap for sykling, og ser derfor mange syklister og andre utholdenhetsutøvere hos meg. Disse hjelper jeg med alt fra skadeforebygging, opptrening, prestasjonsfremmende trening og behandling i forbindelse med skader og konkurranser. Det gir meg mye å ha motiverte utøvere hos meg som brenner for idretten de har valgt og som ønsker å oppnå sine mål. I tillegg er det hyggelig å kunne hjelpe mosjonister til å få mest mulig ut av hobbyen sin med tanke på å holde seg skadefrie og gi de noen tips om prestasjonsfremmende tiltak dersom de ønsker dette.

  En annen gruppe pasienter som gir meg mye er de som oppsøker meg med langvarige plager. Dette kan være alt fra vonde rygger til større smerte- og utmattelsestilstander. I tillegg til min utdanning har jeg her personlige erfaringer å spille på, og fokuserer på kunnskap, mestring og gjennomførbare tiltak med et mål om å endre faktorer som spiller inn på symptomene du opplever.

  Jeg holder disse gruppetimene på Impuls Helse;

  Ved interesse setter jeg opp tilpassede foredrag innenfor temaene;

  • langvarige ryggplager
  • styrketrening for syklister
  • min erfaring med ME/utmattelsessyndrom og hvordan min kunnskap om smertevitenskap har gitt meg ny innsikt i faktorene bak slike langvarige tilstander

  Har du noe du trenger hjelp med så er det bare å kontakte meg på;

  espen@impulshelse.no
  66 80 28 64
  920 21 901

  Kristian Welle Glomset

  Kristian har stor kompetanse innen både terapi og trening. Han har lang erfaring som personlig trener og er opptatt av at trening gir glede og mestringsfølelse. Som terapeut er han oppdatert på ny kunnskap og ser etter sammenhengen mellom plagene, kroppen og hverdagen til sine kunder

  Eirik Søderholm Pedersen

  Eirik er utdannet naprapat på Naprapathøyskolen i Stockholm og er fra tidligere utdannet personlig trener fra AFPT. Han har gode kunnskaper om trening, rehabilitering og manuell behandling. Eirik følger godt med på nyeste forskning i faget vårt.

  Tonje Melheim Næss

  Tonje har bachelorgrad i både osteopati og ernæring, og er sertifisert personlig trener og mental trener. Hun er utrolig dyktig til å flette sine forskjellige spesialfelt sammen til å passe deg som individ til å nå dine mål uansett om dette er mindre plager, bedre mestring av hverdagen eller hjelp til å bedre dine spisevaner.

  Glenn Halvorsen

  Glenn er utdannet naprapat gjennom en 4-årig utdannelse på Naprapathøyskolen i Stockholm. Han har lang erfaring som medisinsk ansvarlig i idrettslag og holder foredrag for trenerutdanning i Norges Håndballforbund. Har spesielt interesse for skulderplager og rehabilitering.