fbpx

Terapeuter

Fysioterapeut Espen Holm-Engelstad

Jeg heter Espen, startet Impuls Helse i 2014, og er fysioterapeut og daglig leder på Impuls Helse. Som fysioterapeut jobber jeg både i Ski og på Kolbotn.

Hos meg får du kunnskapsbasert fysioterapi for et stort utvalg av muskel- og skjelettplager. Mange av mine kunder kommer med smerter i sener og muskulatur i skuldre, rygg, hofter, knær og ankler, og har godt utbytte av veiledning og oppfølging med riktig trening, modifisering av belastning i aktivitet og behandling. Sammen gjør vi dette så trygt og effektivt vi kan og følger oppdatert kunnskap om dine plager.

Personlig er jeg svært interessert i trening, med en spesiell lidenskap for løping og sykling, og ser derfor mange av disse utøverne og mosjonistene hos meg. Disse hjelper jeg med alt fra skadeforebygging, opptrening, prestasjonsfremmende trening og behandling i forbindelse med skader og konkurranser. Det gir meg mye å kunne hjelpe både utøvere og mosjonister med å holde seg skadefrie, få de effektivt igjennom skadeperioder og dele tips om prestasjonsfremmende tiltak dersom de ønsker dette.

En annen gruppe pasienter som gir meg mye er de som oppsøker meg med langvarige plager. Dette kan være alt fra vonde rygger til større smerte- og utmattelsestilstander. I tillegg til min utdanning har jeg her personlige erfaringer å spille på, og fokuserer på kunnskap, mestring og gjennomførbare tiltak med et mål om å endre faktorer som spiller inn på symptomene du opplever. Jeg har skrevet en e-bok om hva du kan gjøre ved langvarige ryggplager, denne finner du her.

Ved interesse setter jeg opp tilpassede foredrag innenfor temaene;
  • langvarige ryggplager
  • styrketrening for syklister og løpere
  • min erfaring med ME/utmattelsessyndrom og hvordan min kunnskap om smertevitenskap har gitt meg ny innsikt i faktorene bak slike langvarige tilstander

Jeg brenner også for å vise at fysioterapi er mer enn et behandlende yrke, og ønsker å spre god helse gjennom mitt daglige virke og gjennom blogg og poster i sosiale medier. Sammen med meg kan du derfor ta tak i din egen helse ved for eksempel å få hjelp til å komme i gang med trening på en trygg og effektiv måte, og du kan få hjelp til treningen din når du er skadet. Det er alltid mye du kan gjøre om vi bruker ressursene dine riktig.

Har du noe du trenger hjelp med så er det bare å kontakte meg på;

espen@impulshelse.no
66 80 28 64
920 21 901

Fysioterapeut Ingrid Bakken Tøsse

Ingrid er fysioterapeut med videereutdannelse i idrettsfysioterapi. Hun har lang erfaring i klinisk praksis i Danmark. Du kan forvente god oppfølging av dine plager både med behandling og øvelser, uansett om du er idrettsutøver eller ønsker å fungere i hverdagen.

Fysioterapeut Karin Louise Andersson

Karin er utdannet fysioterapeut på høyskolen i Oslo. Hun har erfaring innen muskel – og skjelettplager, geriatri og kvinnehelse. Karin har videreutdanning innen kvinnehelse, har mor og barn kurs hos oss og er en del av ParkinsonNet. Kommunikasjon og å formidle kunnskap på en enkel måte er noe hun legger stor vekt på.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.