•   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  Terapeuter

  Eirik Søderholm Pedersen

  Utdannet naprapat fra Naprapathøgskolan i Stockholm og jobbet som personlig trener siden 2009. Min interesse for kroppen og faget gjør at jeg hele tiden strever etter en evidensbasert tilnærming til plager i muskel og skjelettapparatet. Som naprapat kan jeg hjelpe deg med akutte og langvarig plager som korsryggsmerter, nakkesmerter, idrettskader, musearm osv.

  Jeg behandler mennesker, ikke diagnoser. Derfor er kunnskap om mine pasienter viktig for meg som terapeut da jeg kan tilnærme meg deres problem på en bedre måte. På samme måte er det viktig for meg å tilegne pasientene mine kunnskap og informasjon om deres plager, slik at de takler hverdagen bedre. Aktive behandlinger er noe jeg brenner for. Hvorfor? Fordi det er det som funker! Jeg ønsker at mine pasienter skal se verdien av aktivitet og bevegelse uansett nivå. Med mine manuelle teknikker kan vi smertelindre og legge til rette for denne viktige aktiviteten.

  Min visjon som PT er å gjøre trening og kosthold enkelt og morsomt. Jeg har lang erfaring innen styrketrening. Mitt ønske er å spre sunne holdninger til mat og trening. Treningen skal være verdifull for deg enten det er prestasjonsfremmende trening for en idrettsutøver, økt styrke og bevegelighet for å takle hverdagen som eldre eller en times egentid for deg som vil koble av fra en stressende hverdag.

  Mitt mål er at pasienten eller kunden framfor meg skal ha en hverdag der de har det bra med seg selv og kroppen sin, og får oppfylle det fantastiske potensiale kroppen vår har. På denne måten skal de kunne møte hverdagen med et smil om munnen og en holdning der de ikke ser hindringer, men muligheter!

  Jeg holder disse gruppen på Impuls Helse:

  Kontakt: eirik@impulshelse.no

  Ingrid Bakken Tøsse

  Ingrid er fysioterapeut med videereutdannelse i idrettsfysioterapi. Hun har lang erfaring i klinisk praksis i Danmark. Du kan forvente god oppfølging av dine plager både med behandling og øvelser, uansett om du er idrettsutøver eller ønsker å fungere i hverdagen.

  Espen Holm-Engelstad

  Utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo i 2010 og har erfaring innen ortopedi, rehabilitering, bedrifthelsetjeneste og generell fysioterapi. Espen finner interesse i både å utøve og behandle plager innenfor en rekke idretter. Har de senere årene jobbet tett opp mot både idrettslag og individuelle idrettsutøvere.

  Dorota Isadora Krzemien

  Dorota har en bachelorgrad i osteopati og har skrevet diplomoppgave ved Norges Helsehøyskole Campus Kristiania. Utenom skole jobber Dorota aktivt med idrettsutøvere og dansere. Dorota ønsker å finne årsaken til plagene du kommer med.

  Kristian Welle Glomset

  Kristian har stor kompetanse innen både terapi og trening. Han har lang erfaring som personlig trener og er opptatt av at trening gir glede og mestringsfølelse. Som terapeut er han oppdatert på ny kunnskap og ser etter sammenhengen mellom plagene, kroppen og hverdagen til sine kunder

  Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.