•   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  Terapeuter

  Dorota Isadora Krzemien

  Dorota har en bachelorgrad i osteopati og har skrevet diplomoppgave ved Norges Helsehøyskole Campus Kristiania. Under denne utdannelsen har hun også 1 år med Medisin grunnfag. Hun har fra før en Bachelor innenfor dansepedagogikk, scenekunst og koreografi fra Den Norske Balletthøyskolen og jobber ved siden av osteopatien aktivt med prestasjon hos idrettsutøvere og dansere.

  Dorota er spinninginstruktør for Friskliv Oppegård, Zumba-instruktør, dansepedagog og dommer. Hun har erfaring og kunnskap som gjør at hun vet hva som kreves for at trening og helse skal være på et optimalt nivå for å prestere godt. Hun har stor interesse for trening, idrettsskader og ryggskader.

  Dorota ønsker å finne årsaken til plagene du kommer med og vil se det helhetlige bildet under en konsultasjon. Dette kan bidra til at behandlingen av kroppen letter smertesymptomene. Tidligere har hun også førstehjelpskurs og er utdannet Kinesiotape-terapeut med godkjent eksamen.

  Kurset innen:
  – Trener 1, 2 – Dans
  – Dommer Kurs
  – Kinesio Tape 1, 2, 3 + eksamen.

  Kontakt: dorota@impulshelse.no

  Espen Holm

  Utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo i 2010 og har erfaring innen ortopedi, rehabilitering, bedrifthelsetjeneste og generell fysioterapi. Espen finner interesse i både å utøve og behandle plager innenfor en rekke idretter. Har de senere årene jobbet tett opp mot både idrettslag og individuelle idrettsutøvere.

  Kristian Welle Glomset

  Kristian har stor kompetanse innen både terapi og trening. Han har lang erfaring som personlig trener og er opptatt av at trening gir glede og mestringsfølelse. Som terapeut er han oppdatert på ny kunnskap og ser etter sammenhengen mellom plagene, kroppen og hverdagen til sine kunder

  Eirik Søderholm Pedersen

  Eirik er utdannet naprapat på Naprapathøyskolen i Stockholm og er fra tidligere utdannet personlig trener fra AFPT. Han har gode kunnskaper om trening, rehabilitering og manuell behandling. Eirik følger godt med på nyeste forskning i faget vårt.

  Glenn Halvorsen

  Glenn er utdannet naprapat gjennom en 4-årig utdannelse på Naprapathøyskolen i Stockholm. Han har lang erfaring som medisinsk ansvarlig i idrettslag og holder foredrag for trenerutdanning i Norges Håndballforbund. Har spesielt interesse for skulderplager og rehabilitering.