fbpx

Terapeuter

Osteopat og Personlig Trener Dorota Isadora Krzemien

Dorota er utdannet Osteopat D.O. M.N.O.F ved Norges Helsehøyskole Campus Kristiania, samt dansepedagog med scenekunst og koreografi i bakgrunnen fra Den Norske Balletthøyskole. Hun jobber lidenskapelig med prestasjonsfremmede trening, behandling og holder foredrag rettet mot dansere.

Dorota har de siste 3 årene også vært instruktør for Friskliv Oppegård, og har i tillegg mange års erfaring som dansepedagog, instruktør, koreograf og dommer. Hun har erfaring og kunnskap som gjør at hun vet hva som kreves for at trening og helse skal være på et optimalt nivå for å prestere godt.

På Impuls Helse holder hun også gruppetimer som seniortrening, med en utrolig god respons. Dorota er en svært god instruktør og terapeut som skaper et samhold og trygghet få kan måle seg opp mot, og blir omtalt blant kundene som ivrig, dyktig, motiverende, ansvarsfull, ærlig og uredd.

Som terapeut holder Dorota seg faglig oppdatert og ønsker å finne årsaken til dine plager og ser det helhetlige bildet under en konsultasjon. Hun tar seg god tid til å møte pasienten og tilpasser behandlingen til hvert enkelt individ. Hun er også utdannet Kinesiotape-terapeut med godkjent eksamen.

Erfaring:

  • Dansepedagogikk, 7 års erfaring
  • Osteopati D.O M.N.O.F, 4 års erfaring
  • Gruppetimer, 12 års erfaring

Kurset innen:

  • Trener 1, 2 – Dans
  • Dommer kurs
  • Kinesiotape 1, 2, 3 + eksamen

Kontakt: dorota@impulshelse.no

Fysioterapeut Espen Holm-Engelstad

Utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo i 2010 og har erfaring innen ortopedi, rehabilitering, bedrifthelsetjeneste og generell fysioterapi. Espen finner interesse i både å utøve og behandle plager innenfor en rekke idretter. Har de senere årene jobbet tett opp mot både idrettslag og individuelle idrettsutøvere.

Fysioterapeut Marius Halvorsen

Marius har erfaring innen rehabilitering av nevrologiske skader, barnefysioterapi, ortopedi og trening ved hjerte- og lungesykdom. Marius er selv aktiv håndballspiller for Follo HK og er også interessert i idrettsrelaterte skader.

Fysioterapeut Ingrid Bakken Tøsse

Ingrid er fysioterapeut med videereutdannelse i idrettsfysioterapi. Hun har lang erfaring i klinisk praksis i Danmark. Du kan forvente god oppfølging av dine plager både med behandling og øvelser, uansett om du er idrettsutøver eller ønsker å fungere i hverdagen.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.