•   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  Terapeuter

  Dorota Isadora Krzemien

  Dorota er utdannet Osteopat D.O. M.N.O.F ved Norges Helsehøyskole Campus Kristiania, samt dansepedagog med scenekunst og koreografi i bakgrunnen fra Den Norske Balletthøyskole. Hun jobber lidenskapelig med prestasjonsfremmede trening, behandling og holder foredrag rettet mot dansere.

  Dorota har de siste 3 årene også vært instruktør for Friskliv Oppegård, og har i tillegg mange års erfaring som dansepedagog, instruktør, koreograf og dommer. Hun har erfaring og kunnskap som gjør at hun vet hva som kreves for at trening og helse skal være på et optimalt nivå for å prestere godt.

  På Impuls Helse holder hun også gruppetimer som seniortrening, med en utrolig god respons. Dorota er en svært god instruktør og terapeut som skaper et samhold og trygghet få kan måle seg opp mot, og blir omtalt blant kundene som ivrig, dyktig, motiverende, ansvarsfull, ærlig og uredd.

  Som terapeut holder Dorota seg faglig oppdatert og ønsker å finne årsaken til dine plager og ser det helhetlige bildet under en konsultasjon. Hun tar seg god tid til å møte pasienten og tilpasser behandlingen til hvert enkelt individ. Hun er også utdannet Kinesiotape-terapeut med godkjent eksamen.

  Erfaring:

  • Dansepedagogikk, 7 års erfaring
  • Osteopati D.O M.N.O.F, 4 års erfaring
  • Gruppetimer, 12 års erfaring

  Kurset innen:

  • Trener 1, 2 – Dans
  • Dommer kurs
  • Kinesiotape 1, 2, 3 + eksamen

  Kontakt: dorota@impulshelse.no

  Tonje Melheim Næss

  Tonje har bachelorgrad i både osteopati og ernæring, og er sertifisert personlig trener og mental trener. Hun er utrolig dyktig til å flette sine forskjellige spesialfelt sammen til å passe deg som individ til å nå dine mål uansett om dette er mindre plager, bedre mestring av hverdagen eller hjelp til å bedre dine spisevaner.

  Glenn Halvorsen

  Glenn er utdannet naprapat gjennom en 4-årig utdannelse på Naprapathøyskolen i Stockholm. Han har lang erfaring som medisinsk ansvarlig i idrettslag og holder foredrag for trenerutdanning i Norges Håndballforbund. Har spesielt interesse for skulderplager og rehabilitering.

  Espen Holm

  Utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo i 2010 og har erfaring innen ortopedi, rehabilitering, bedrifthelsetjeneste og generell fysioterapi. Espen finner interesse i både å utøve og behandle plager innenfor en rekke idretter. Har de senere årene jobbet tett opp mot både idrettslag og individuelle idrettsutøvere.

  Eirik Søderholm Pedersen

  Eirik er utdannet naprapat på Naprapathøyskolen i Stockholm og er fra tidligere utdannet personlig trener fra AFPT. Han har gode kunnskaper om trening, rehabilitering og manuell behandling. Eirik følger godt med på nyeste forskning i faget vårt.