fbpx

Terapeuter

Osteopat Dorota Isadora Krzemien

Dorota er utdannet Osteopat D.O. M.N.O.F ved Norges Helsehøyskole Campus Kristiania, samt dansepedagog med scenekunst og koreografi i bakgrunnen fra Den Norske Balletthøyskole. Hun jobber lidenskapelig med prestasjonsfremmede trening, behandling og holder foredrag rettet mot dansere.

Dorota har de siste 3 årene også vært instruktør for Friskliv Oppegård, og har i tillegg mange års erfaring som dansepedagog, instruktør, koreograf og dommer. Hun har erfaring og kunnskap som gjør at hun vet hva som kreves for at trening og helse skal være på et optimalt nivå for å prestere godt.

På Impuls Helse holder hun også gruppetimer som seniortrening, med en utrolig god respons. Dorota er en svært god instruktør og terapeut som skaper et samhold og trygghet få kan måle seg opp mot, og blir omtalt blant kundene som ivrig, dyktig, motiverende, ansvarsfull, ærlig og uredd.

Som terapeut holder Dorota seg faglig oppdatert og ønsker å finne årsaken til dine plager og ser det helhetlige bildet under en konsultasjon. Hun tar seg god tid til å møte pasienten og tilpasser behandlingen til hvert enkelt individ. Hun er også utdannet Kinesiotape-terapeut med godkjent eksamen.

Erfaring:

  • Dansepedagogikk, 7 års erfaring
  • Osteopati D.O M.N.O.F, 4 års erfaring
  • Gruppetimer, 12 års erfaring

Kurset innen:

  • Trener 1, 2 – Dans
  • Dommer kurs
  • Kinesiotape 1, 2, 3 + eksamen

Kontakt: dorota@impulshelse.no

Fysioterapeut Karin Louise Andersson

Karin er utdannet fysioterapeut på høyskolen i Oslo. Hun har erfaring innen muskel – og skjelettplager, geriatri og kvinnehelse. Karin har videreutdanning innen kvinnehelse, har mor og barn kurs hos oss og er en del av ParkinsonNet. Kommunikasjon og å formidle kunnskap på en enkel måte er noe hun legger stor vekt på.

Naprapat Kine Hauger Sorte

Kine er opptatt av å se hele mennesket da det som oftest er flere årsaker til dine plager og ubehag. Hun har fokus på at det er en god og forståelig dialog mellom behandler og deg som klient for best mulig resultat. Kine har lang erfaring som bedriftsnaprapat.

Naprapat Glenn Halvorsen

Glenn er utdannet naprapat gjennom en 4-årig utdannelse på Naprapathøyskolen i Stockholm. Han har lang erfaring som medisinsk ansvarlig i idrettslag og holder foredrag for trenerutdanning i Norges Håndballforbund. Har spesielt interesse for skulderplager og rehabilitering.

Fysioterapeut Espen Holm-Engelstad

Utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo i 2010 og har erfaring innen ortopedi, rehabilitering, bedrifthelsetjeneste og generell fysioterapi. Espen finner interesse i både å utøve og behandle plager innenfor en rekke idretter. Har de senere årene jobbet tett opp mot både idrettslag og individuelle idrettsutøvere.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.