fbpx

Terapeuter

Fysioterapeut og Personlig Trener André Ruberg Aanonsen

André er utdannet fysioterapeut ved OsloMet og har tatt årsstudium i personlig trener ved Høgskolen på Vestlandet (Sogndal). Han har opparbeidet seg erfaring fra ulike pasientgrupper innenfor ortopedi, nevrologi, hjerte/lunge, muskel- og skjelettplager og idrettsrelaterte skader.

Som fysioterapeut er André særlig opptatt av at du skal få den behandlingen og hjelpen som behøves for å vende tilbake til eller optimalisere din hverdag. Undersøkelse og behandlingene blir derfor individuelt utformet med utgangspunkt i dine forutsetninger og plager.

Innenfor trening har han særlig erfaring innenfor idrettsspesifikk- og prestasjonsfremmende trening, da han har vært aktiv fotballspiller over lengre tid. Videre skrev han sin bachelor i fysioterapi om skadeforebyggende trening mot korsbåndskader blant unge kvinnelig håndball- og fotballspillere. Han har tidligere jobbet i Sats som fysioterapeut og PT, og har derfor også god erfaring med å følge opp kundegrupper med forskjellig behov og målsetninger.

Kontakt André på:

andre@impulshelse.no
66 80 28 64
950 78 045

Naprapat Kine Hauger Sorte

Kine er opptatt av å se hele mennesket da det som oftest er flere årsaker til dine plager og ubehag. Hun har fokus på at det er en god og forståelig dialog mellom behandler og deg som klient for best mulig resultat. Kine har lang erfaring som bedriftsnaprapat.

Fysioterapeut Marius Halvorsen

Marius har erfaring innen rehabilitering av nevrologiske skader, barnefysioterapi, ortopedi og trening ved hjerte- og lungesykdom. Marius er selv aktiv håndballspiller for Follo HK og er også interessert i idrettsrelaterte skader.

Fysioterapeut Espen Holm-Engelstad

Utdannet fysioterapeut ved høyskolen i Oslo i 2010 og har erfaring innen ortopedi, rehabilitering, bedrifthelsetjeneste og generell fysioterapi. Espen finner interesse i både å utøve og behandle plager innenfor en rekke idretter. Har de senere årene jobbet tett opp mot både idrettslag og individuelle idrettsutøvere.

Vennligst oppgi navn og e-postadresse for å komme til kostholdskalkulatoren.