•   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  «Kink i ryggen»
  Hos mange oppstår dette ved visse bevegelser, som for eksempel snømåking. Muskulaturen din strammer seg og du får nedsatt bevegelse i leddene. Dette er en tilstand som kan være veldig smertefull, og akuttbehandling av vår naprapat vil hjelpe deg til å få økt bevegelse og mindre smerter fra muskulaturen. Du vil først bli undersøkt nøye for å utelukke blant annet skader på nervesystemet, prolaps eller andre strukturer.
  Mange har tilbakevendende plager med «kink» i ryggen. Dette kan komme av funksjonelle feil i ledd eller muskulatur. Mange vil da ha god effekt av opptrening av mage- og ryggmuskulatur hos vår fysioterapeut.

  Langvarige ryggplager
  For noen vil akutte smerter i ryggen vedvare over tid og bli langvarig. Det er mange faktorer som spiller inn i bildet når noen ikke blir kvitt smertene selv om forventet tilhelingstid har passert. Det er viktig å vite hvorfor dette skjer og hva man skal gjøre med dette. Derfor har vi skrevet et blogginnlegg som forklarer de forskjellige faktorene som er med på å skape disse plagene og hva man skal gjøre videre for å bli bedre. Les: Langvarige ryggplager