•   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  Om diagnoser

  Impuls Helse jobber for å være ditt naturlige valg ved smerter og plager i muskler og ledd. Plager i muskel- og skjelettapparatet er noe som går utover livskvaliteten, men samtidig noe man som oftest kan gjøre noe med. Vi ønsker å hjelpe deg ved å møte deg med seriøse og faglig sterke terapeuter.

  Det er viktig for oss er at du vet hva du skal gjøre for å bedre plagene dine. Skal det vise seg at vi ikke kan hjelpe deg helt i mål vil vi gjøre vårt beste for å sette deg i kontakt med riktig type behandling, lege eller undersøkelse. Når du går ut fra Impuls Helse, eller har vært i kontakt med oss på annen måte, skal du vite hva som skjer med plagene dine.

  Her på hjemmesiden presenterer vi noen av de vanligste plagene. Dette betyr ikke at vi ikke kan hjelpe deg dersom du ikke føler at dine plager stemmer overens med noen av de som er beskrevet her. Er du usikker på om vi er riktig sted å oppsøke så kontakter du oss på telefon eller mail.
  I bloggen vår kommer vi til å presentere flere diagnoser. Dette kommer både til å omhandle mer uvanlige diagnoser, men også utdypning av vanlige diagnoser hvor vi drar inn både forskning og faglige diskusjoner rundt aktuelle tema. Det vil også være innlegg om trening, både for rehabilitering og for prestasjon.

  Klikk deg inn på kroppsdelene under for å lese mer om vanlige plager i dette området, finner du ikke det du leter etter kontakter du oss så hjelper vi deg videre.

  AkuttAlbue/Underarm/HåndFotIdrettskaderKneLeggNakkeRyggSkulder