•   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  Akutte skader i kneet skjer ofte i sammenheng med idrett eller fall. Skade på menisk eller leddbånd kan da oppstå. Her har vi dyktige terapeuter som har jobbet mye med idrettsutøvere og kan stille de fleste diagnosene klinisk og gi deg riktig opptreningsprogram der det ikke er behov for operasjon. Trenger du rehabilitering etter operasjon hjelper vi deg med dette og du kan benytte vår treningsavdeling for 249 kr i måneden.

  PFSS/Diffuse knesmerter:
  Dette er noe som ofte rammer unge aktive utøvere. Det er ingen strukturelle skader i kneet, men på grunn av feil belastning blir strukturer i kneet irritert. Dette kan komme av dårlig hofte-, kne- eller fotkontroll som gjør at kneet «faller» inn ved hopp og løp. Terapeutene på Impuls helse har i til sammen 4 år hatt treneransvaret for yngre utøvere i Ski håndball hvor hovedfokuset har vært på forebygging av denne type skader.

  Løperkne og hopperkne:
  Dette er overbelastningskader som ofte oppstår når en øker belastningen for fort over kort tid, eller trener på hardt underlag. Årsaken kan også stamme fra fot og hofte.

  Løperkne gir smerte på utsiden av kneet ettersom senen på utsiden av låret irriterer fettputen på lårbenet (femurkondylen).

  Hopperkne/patellar tendinopati kan gi smerte til nedre eller øvre kant av kneskålen, eller ved senefestet på leggen.

  Les vårt blogginnlegg om jumpers knee – her finner du gode tips med tanke på trening og behandling av skaden.