•   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  Albue/Underarm/Hånd

  Når det oppstår smertetilstander i albuen må skulder, nakke og håndledd også undersøkes, da disse påvirker albuen.

  «Musearm»
  Musearm, også kalt tennisalbue, kommer som oftest på grunn av feil belastning på sener og muskulatur over tid. Verking i albuen og nedover underarmen er vanlig symptomer. Det er smerte når du skal gripe eller løfte gjenstander. Når denne tilstanden får vare lenge (3 måneder og lengre) kan det her også utvikle seg til tendinopatier (kroniske senelidelser). Voltaren vil kun ha kortvarige effekt da de ikke fjerner årsaken og det er viktig å vite at denne tilstanden ikke er en betennelsestilstand, men at det er snakk om en seneforandring.

  Trykkbølge er effektiv behandlingsmetode for tendinopatier (kroniske senelidelser) i albuen/underarm

  Karpaltunnelsyndrom:
  Karpaltunnelsen er en smal tunnel i håndleddet som er utformet av leddbånd og knoklene i hånden. Mange strukturer skal ha plass til å passere igjennom her, og dersom den store nerven som ligger her kommer i klem vil dette føre til verking, prikking og svakhet i hånden. Spesielt er det tommel-, peke- og langfinger som rammes.
  Mange opplever god effekt av behandling, og det er viktig at det settes i gang med øvelser, samt kartlegges hvilke faktorer som har vært med på å skape plagene for å hindre tilbakefall.