•   I sosiale medier

  Adresse : Kapellveien 17, 1410 Kolbotn
    Tlf : 66 80 28 64

  BESTILL TIME  BESTILL AKUTT

  Blogg

  Vondt i ryggen – hva kan du gjøre?

  I en jungel av informasjon rundt smerter i ryggen er det kanskje vanskelig å finne ut av hva du kan og bør gjøre med ryggplagene? I denne artikkelen skal vi prøve å forenkle all informasjonen der ute, og samtidig bidra til at du skal få vite hva du kan gjøre.

  Les Mer

  Hva forventer du av terapeuten din når du bestiller time?

  Ord, samtaler, toneleie, uttrykk, forklaringer og forståelse er viktig for et godt utbytte av behandling og de tiltakene du og din terapeut velger. Mer enn vi ofte tenker oss.

  Men har du tenkt på at kommunikasjonen er viktig for deg når du bestiller en time hos en terapeut for hjelp til å bedre symptomene du opplever i hverdagen?

  Les Mer

  Hjelp! Jeg kan ikke løpe! Jo, det kan du!

  Er du en av de som tror at du ikke er skapt for å løpe? Som får vondt hver gang du setter i gang, og som til slutt innser at løping bare ikke er for deg?

  Vel, du er ikke alene. Jeg får mange innom meg som er fortvilet over det de oppfatter som at de er predisponerte for løpeskader og at de føler seg tvunget over til andre treningsformer selv om de er glade i å løpe.

  Les Mer

  Trening på Impuls Helse

  Impuls Helse er ikke bare en klinikk som tilbyr behandling til personer med smerter i bevegelsesapparatet, vi har også moderne treningsfasiliteter i våre lokaler. Med et eget treningsstudio som ligger vegg i vegg med terapeutene som jobber her er trening noe som jevnlig blir kombinert med behandling på benk. Impuls Helse tilbyr også personlig trening i lokalene, i form av 1-til-1 personlig trening og mindre grupper med personlig trening.

  Les Mer

  Senesmerter; 5 ting du bør unngå og 5 ting du bør gjøre

  Smerter i sener er smerter som oppstår på bakgrunn av at senene har blitt overbelastet. Dersom det ikke tas riktige hensyn kan disse utvikle seg til å bli langvarige, og det er da en del ting man bør unngå og ikke minst en del tiltak som er veldig fornuftige. Vi tar her for oss noen viktige punkter.

  Les Mer

  Patellofemorale smerter

  Patellofemoralt smertesyndrom er smerter i og rundt kneet. Plagene er vanlige hos unge idrettsutøvere, spesielt jenter, men forekommer også i stor grad hos eldre aktive. Nærmere 40 % av aktive syklister vil oppleve fremre knesmerter i løpet av et år (1), men løpere er allikevel de som sliter mest med disse plagene (2).

  Les Mer

  VI SØKER PERSONLIGE TRENERE OG TERAPEUTER

  Impuls Helse er et kompetansesenter for idretten og en klinikk for hele familien. Her får du jobbe i et ungt og nysgjerrig team som bygger hverandre sterkere, som elsker en uhøytidelig faglig diskusjon over kaffekoppen og hvor du har mulighet til å spre og ta til deg kunnskap ved den jevnlige faglunsjen. Sammen skal vi være en ledende klinikk for fysikalsk behandling, personlig trening og kunnskapsformidling.

  Les Mer

  Osteopati

  Osteopati er en manuell behandlingsform som ønsker å fremme pasientens evne til å hjelpe seg selv. Gjennom ulike modeller undersøker og behandler osteopaten pasienter i alle aldre. Selv om pasientene ofte presenterer med muskel- og skjelettplager så finner osteopaten ofte at dette har sammenheng med tap av bevegelighet i forbindelse med følgetilstander av sykdom.

  Les Mer